19. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Mario Dedivanovic, vizažist Kim Kardashian otkriva tajne njenog izgleda

Kim Kardashian ima prekrasnu kožu, a uvijek je i odlično našminkana. Sve to zahvaljujući makeup artistu Mariju Dedivanovic. Osim s njom Mario surađuje s brojnim drugim zvijezdama koje ga neprestano hvale. Koje su male tajne njegove šminke?

ljepota-kim-k

Mario Dedivanovic, vizažist Kim Kardashian otkriva tajne njenog izgleda

Kim Kardashian ima prekrasnu kožu, a uvijek je i odlično našminkana. Sve to zahvaljujući makeup artistu Mariju Dedivanovic.  Osim s njom Mario surađuje s brojnim drugim zvijezdama koje ga neprestano hvale.

Koje su male tajne njegove šminke?

Za područje oko očiju Mario koristi korektor,  ako je područje dosta tamno koristi prvo korektor u kremi poput Laura Mercier’s secret camouflage, a preko tekući korektor, npr. iz linije Smashbox.

Da bi koža prekrasno blistala Mario preporučuje highlighter Eye M Glam koji je sam kreirao za Giella Cosmetics. On daje zlatan sjaj koži, a može se koristiti po cijelom tijelu. Mario kaže kako ga je najvažnije nanijeti na jagodične kosti, most nosa, unutarnje kutove očiju i dekolte. „Doslovno ne mogu raditi bez njega, on je zaslužan za to što koža mojih klijenata izgleda tako čisto i blistavo“, kaže Mario.

Da bi se šminka održala na licu  potrebno je  koristiti uvijek kvalitetnu podlogu, a šminku na kraju učvrstiti puderom u prahu. Puder bi trebao zadržati šminku na mjestu i dati joj dugotrajnost.

Također, ponekad da bi se šminka duže očuvala na licu Mario koristi sprej za lice Fix + by MAC, a ako klijentica ima sušu kožu koristi The Mist by La Mer, što dodaje vlažnost koži.

Ako vam se lice sjaji, Mario preporučuje korištenje anti-shine krema na t-zoni. One apsorbiraju masnoće, što daje koži mat izgled, a kaže kako su vrlo učinkoviti i rupčići koji upijaju sjaj, a neće razmazati šminku.