Riješite se sijede kose

      Nema komentara na Riješite se sijede kose

Oglas

sijeda-kosa

ljepota - Riješite se sijede koseAko je sijeda kosa nešto što vam se ne sviđa, ne brinite i za to postoji rješenje. Sijeda kosa je prirodni pratitelj starenja i teško bilo tko je može izbjeći. Neki ljudi počinju sjediti u mlađoj dobi, neki kasnije, ali kada vas sijede vlasi počnu smetati vrijeme je za bojanje kose.

ljepota - Riješite se sijede koseBojanje kose je vrlo jednostavno, posebno ako imate dobrog frizera.  A ako ste vještiji možete se odlučiti i za kućno bojanje kose.

ljepota - Riješite se sijede koseAko je vaša kosa sijeda 20% ili manje, koristite polutrajne boje za kosu koje će trajati 6-12 pranja.
ljepota - Riješite se sijede koseAko imate više od 50 % sijedih, tada su vam potrebne trajne boje koje će trajati gotovo 24 do 28 pranja. Ako vam kosa raste brže, bez obzira na trajnost boje, ne zaboravite farbati izrast.

ljepota - Riješite se sijede koseUvijek je bolje tražiti boje koje odgovaraju uz vašu prirodnu boju kose, a ako imate više sjede kose tada vam trebaju nešto svjetlije nijanse.

ljepota - Riješite se sijede koseKosu bojite subotom ili petkom popodne kako biste imali vremena popraviti eventualne pogreške do radnog ponedjeljka ili se priviknuti na novu boju ukoliko je mijenjate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *