29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Riješite se sijede kose

Ako je sijeda kosa nešto što vam se ne sviđa, ne brinite i za to postoji rješenje.

Riješite se sijede kose

ljepota - Riješite se sijede koseAko je sijeda kosa nešto što vam se ne sviđa, ne brinite i za to postoji rješenje. Sijeda kosa je prirodni pratitelj starenja i teško bilo tko je može izbjeći. Neki ljudi počinju sjediti u mlađoj dobi, neki kasnije, ali kada vas sijede vlasi počnu smetati vrijeme je za bojanje kose.

ljepota - Riješite se sijede koseBojanje kose je vrlo jednostavno, posebno ako imate dobrog frizera.  A ako ste vještiji možete se odlučiti i za kućno bojanje kose.

ljepota - Riješite se sijede koseAko je vaša kosa sijeda 20% ili manje, koristite polutrajne boje za kosu koje će trajati 6-12 pranja.
ljepota - Riješite se sijede koseAko imate više od 50 % sijedih, tada su vam potrebne trajne boje koje će trajati gotovo 24 do 28 pranja. Ako vam kosa raste brže, bez obzira na trajnost boje, ne zaboravite farbati izrast.

ljepota - Riješite se sijede koseUvijek je bolje tražiti boje koje odgovaraju uz vašu prirodnu boju kose, a ako imate više sjede kose tada vam trebaju nešto svjetlije nijanse.

ljepota - Riješite se sijede koseKosu bojite subotom ili petkom popodne kako biste imali vremena popraviti eventualne pogreške do radnog ponedjeljka ili se priviknuti na novu boju ukoliko je mijenjate.

Pročitajte i:

PROBLEMI S KOSOM – 30 rješenja za učestale probleme s kosom