23. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Savjeti za ljepotu za zaposlene žene

Zaposlene žene imaju manje vremena za brigu o ljepotu, zbog toga je potrebno to malo vremena koje im je na raspolaganju što bolje...

Savjeti za ljepotu za zaposlene žene

Zaposlene žene imaju manje vremena za brigu o ljepotu, zbog toga je potrebno to malo vremena koje im je na raspolaganju što bolje iskoristiti.

Ovo su savjeti koji će vam uštedjeti vrijeme a poboljšati učinkovitost:

1.    Organizirajte i presložite ormarić u kojem držite kozmetiku. Bacite sve čemu je istekao rok trajanja ili što ne koristite a nepotrebno skuplja prašinu i stvara gužvu.

2.    Saznajte koji je vaš tip kože. Nema potrebe da stalno kupujete nove kreme u potrazi za onom koja će vam odgovarati. Prije sljedeće kupovine provjerite koji tip kože imate i onda kupite nešto u skladu s tim, tako je puno manja mogućnost pogreške i gomilanja nepotrebnih proizvoda na policama.

3.    Zdravije se hranite. Kao što već sigurno znate zdravija prehrana i dovoljan unos tekućine znači i zdravija koža.
4.    Nemojte izbjegavati jutarnju njegu lica. Jutarnja njega lica neka vam postane rutina. Nemojte je preskakati jer i sami znate kolike probleme vam može donijeti nečista i umorna koža.

5.     Noćna njega lica. Bez obzira koliko dan bio naporan a vi umorni prije spavanja se umijte i nanesite bogatu noćnu kremu. Rezultate možete sami vidjeti odmah ujutro.