29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Predstavljen novi Avonov parfem s potpisom – Outspoken by Fergie

Tvrtka Avon Hrvatska predstavila je parfem Outspoken by Fergie, razvijen u suradnji s Fergie, pjevačicom grupe Black Eyed Peas, glumicom i dizajnericom...

Predstavljen novi Avonov parfem s potpisom – Outspoken by Fergie

Tvrtka Avon Hrvatska predstavila je parfem Outspoken by Fergie, razvijen u suradnji s Fergie, pjevačicom grupe Black Eyed Peas, glumicom i dizajnericom.
Promociji održanoj sinoć u baru Bling prisustvovale su i osobe iz javnog života, a uzvanici su uz domaćicu i Avonovu ambasadoricu Barbaru Kolar te nastup plesne skupine Megablast, slasne male zalogaje i ljubičaste koktele, imali priliku saznati sve o mirisu.

Outspoken je cvjetni miris s notama voća i neočekivanim, seksi završetkom, a utjelovljuje neovisnost, samouvjerenost i ženstvenost. Među gornjim notama parfema ističu se karambola, ledena kupina i divlji šafran, ženstvenim cvjetnim srcem dominiraju tuberoza, ponoćni jasmin i pasiflora, dok donje zavodljive note objedinjuju kožu, ebanovinu i vetiver.

„Fergie je idealna kao zaštitno lice mirisa upravo zbog svog odvažnog pristupa i magnetske privlačnosti“, istaknula je Avonova ambasadorica Barbara Kolar. „Outspoken je namijenjen ženi koja nikada ne koristi uvod. Ona je neustrašiva, vjerna sebi i svojim uvjerenjima. Zna što želi i ne boji se zatražiti to. Miris je ponajprije odvažan, a sadržava i Rock-n-Roll Boudoir notu.“

Uz aromaterapeutkinju i parfemsku stručnjakinju Slobodanku Poštić uzvanici su mogli izraditi svoj vlastiti parfem inspiriran notama mirisa Outspoken, a u okviru izbora najboljeg među njima osvojiti vrijedne nagrade.


Outspoken se krije u glamuroznoj, prozirnoj crnoj bočici oslikanoj zamršenim linijama, dok je poklopac u obliku dijamanta inspiriran luksuznim dekorom haljine koju je Fergie nosila na svom vjenčanju.

Angažiranje Fergie kao zaštitnog lica novog Avonovog parfema označava nastavak suradnje Avona i grupe Black Eyed Peas. Tvrtka Avon kozmetičkim proizvodima i mirisima sponzorira svjetsku turneju Black Eyed Peasa „The E.N.D. World Tour 2010.“, tijekom koje posjetitelji koncerta na ekskluzivnim Avonovim štandovima mogu isprobati Outspoken.

Outspoken by Fergie će biti dostupan od druge polovice listopada putem Avonovog kataloga po cijeni od oko 200 kuna.