28. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

GARNIER ESSENTIALS – linija za čišćenje i njegu suhe/osjetljive i normalne/mješovite kože

Čišćenje i njega kože lica postaje neodoljiva! Tajna je u Garnier Essentials liniji proizvoda za čišćenje lica s prirodnim sastojcima koji vašoj koži daju zdrav i svjež izgled.

GARNIER ESSENTIALS – linija za čišćenje i njegu suhe/osjetljive i normalne/mješovite kože

Čišćenje i njega kože lica postaje neodoljiva!

Tajna je u Garnier Essentials liniji proizvoda za čišćenje lica s prirodnim sastojcima koji vašoj koži daju zdrav i svjež izgled.

U Garnier-u su svjesni da tajna lijepe i čiste kože leži prije svega u redovitoj higijeni.  Lagane, nemasne teksture i privlačni voćni miris odlike su nove linije Garnier Essentials.

Garnier Essentials linija za normalnu i mješovitu kožu – s ekstraktima grožđa i jabuke – pažljivo su ekstrahirani i iskorišteni 100 % čisti ekstrakti grožđa i jabuke i mineralne soli neophodne za pravilnu funkciju kože. Jabučni sok stimulira umnožavanje stanica kože poštujući njenu prirodnu ravnotežu dok je grožđe nadaleko poznato kao snažni  prirodni antioksidans.

Essentials mlijeko za normalnu i mješovitu kožu je lagane nemasne teksture, obogaćeno mikro-uljima suncokreta i shea-maslaca te voćnim ekstraktima.

Essentials stimulirajući tonik za normalnu i mješovitu kožu je bezalkoholne, neljepljive teksture koji ostavlja kožu mekom, čistom i svježom.

Essentials odstranjivač šminke s očiju izuzetno je blago sredstvo obogaćeno ekstraktom čička i alantoinom za djelotvornije uklanjanje šminke s očiju. Vrlo je svježe i nježne teksture (istog pH kao i suze) koja poštuje osjetljivu i izuzetno nježnu kožu oko očiju.

Linija Garnier Essentials sadrži i tri tipa krema za lice: za suhu/osjetljivu, za normalnu/mješovitu i noćnu kremu. Ove tri kreme savršeno nadopunjuju potrebu za njegom kože svakog tipa.