29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Kako dobro izgledati čak i kada nemate dovoljno vremena za uređivanje

Vrlo često nam se svima zna dogoditi da trebamo dobro izgledati taj dan a nemamo vremena za spremanje i uređivanje koliko nam je potrebno. Ovo su savjeti koji će vam značajno olakšati...

kako-izgledati-dobro-f

Kako dobro izgledati čak i kada nemate dovoljno vremena za uređivanje

Vrlo često nam se svima zna dogoditi da trebamo dobro izgledati taj dan, a nemamo vremena za spremanje i uređivanje koliko nam je potrebno. Ovo su savjeti koji će vam značajno olakšati i ubrzati postupak uređivanja, a da pritom vaš dobar izgled ne trpi:

1. Ukoliko imate problematičnu kožu prvo ravnomjerno nanesite puder, nemojte se zamarati s korektorom i prikrivanju svih nedostataka, to napravite samo ako imate višak vremena.

2. Nakon pudera nanesite maskaru. Ukoliko više nemate vremena možete sjajilo staviti u torbu i make up je gotov. No, ukoliko vam je još ostalo vremena svakako ga iskoristite za malo rumenila.

3. Lak za nokte nanesite u jednom sloju. Radije kupite nešto bolji lak za nokte  kako bi jedan sloj bio dovoljan i za 2-3 minute već možete imati lakirane i uredne nokte. Neuredan lak uvijek ostavlja dojam nemarne osobe.

4. Ukoliko imate teško ukrotivu kosu a nemate vremena za feniranje i peglanje prije posla kupite kremu za oblikovanje kose. Ona će vašoj kosi ostaviti volumen, ali je i lagano oblikovati te staviti uredan dojam.

5. Kod nanošenja tuša za oči obavezno pripremite i štapiće za uši. Nanošenje tuša uvijek je riskantno, a posebno kada vam se žuri. Štapićima za uši vrlo lako možete popraviti sve pogreške.

6. Kod problema s kosom i frizurom nemojte očajavati. Ukoliko ne uspijevate ništa napraviti, a već je vrijeme za krenuti iz stana, uvijek možete kosu skupiti u lagano neurednu punđu. Za nju je potrebno vrlo malo vremena, a ostavlja upečatljiv dojam.