29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Ovogodišnji Beauty & Lifestyle Show uskoro nas očekuje u Areni Zagreb

Najveća regionalna manifestacija ljepote, zdravlja i sporta održat će se u zagrebačkoj Areni 24. i 25. rujna 2011. Zagrebačka će ljepotica i ove godine ugostiti vodeće svjetske...

Ovogodišnji Beauty & Lifestyle Show uskoro nas očekuje u Areni Zagreb

Najveća regionalna manifestacija ljepote, zdravlja i sporta održat će se u zagrebačkoj Areni 24. i 25. rujna 2011. Zagrebačka će ljepotica i ove godine ugostiti vodeće svjetske i domaće izlagače iz područja ljepote, zdravlja, sporta i lifestyla.

Uz već najavljena gostovanja svjetskih majstora iz područja ljepote, na ovogodišnjem
B&L showu imat ćemo priliku prisustvovati proslavi 35 godina profesionalne karijere
najpoznatije hrvatske frizerske umjetnice Mile Višnjić.

Uz Milin jubilej, na B&L show-u i ove godine gostuje Sarajevo Hair Show koji će nam
prikazati trendove i novitete susjedne BiH.

«Izgledaj drugačije i osjećat ćeš se drugačije» misao je vodilja najpoznatije zagrebačke frizerske umjetnice Mile Višnjić. Na ovojesneskom Beauty&Lifestyle show-u Mila će proslaviti veliki jubilej – 35 godina profesionalne karijere. Od samog otvaranja Studia Mila 1976. godine, svojom inovativnošću i kreativnošću gradila je put vrhunske frizerske umjetnice, predstavljajući Hrvatsku na svim važnijim svjetskim događanjima. Domaćoj je javnosti poznata po neobičnim kreacijama kose koje kroz godine krase glazbenicu Josipu Lisac.

Uz organizaciju revija, seminara i show programa za frizere, Mila prva dovodi u Hrvatsku svjetski poznate frizerske brandove kao što su Tony & Guy, Vidal Sassoon i dr.. Predstavnica je vrsnog domaćeg art-designa u oblikovanju kose te se tehnikom šišanja i bojanja oslanja na umjetničke, kulturne i tehnološke osnove. Danas “ Studio Mila “ čine Mila, suprug Ivan i kćer Ana, te zajedno vode obiteljski posao poznat i van granica Hrvatske. Višnjići su nizom izložbi i scenskih nastupa zauzeli jedno od vodećih imena u svjetskom art-designu u oblikovanju kose. Na samom početku prošlog desetljeća, kreativni tim Višnjić osmišljava novi pristup u dizajniranju kose – reljefnim šišanjem te grafičkim bojanjem kose, čime utječu na tadašnje frizerske trendove.

SARAJEVO HAIR SHOW i ove će godine na B&L Show-u predvoditi sarajevski tim frizera i stilista predvođeni sjajnim Harisom Hodžićem. Delegacija od čak sto članova u skopu zagrebačkog događanja prikazat će nam najnovije trendove u svijetu frizura susjedne BiH. Haris Hodžić reputaciju jednog od vodećih sarajevskih frizera gradio je u Londonu, gdje je godinama bio sastavni londonskog Fashion Week-a, ali frizirajući brojne poznate osobe među kojima i slavnog dizajnera cipela Jimmya Chooa. Prošlogodišnji je nastup Sarajevo Hair Show-a oduševio Zagreb, a za ovu jesen najavljuju novi spektakl.