24. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Prvi dan Beauty&Lifestyle show-a u Zagreb je donio dašak svjetskog glamoura

Arena Zagreb ovog je vikenda domaćin Beauty&Lifestyle show-u kojeg su već prvog dana posjetile stotine građana. Izlagači predstavljaju novitete iz područja...

Prvi dan Beauty&Lifestyle show-a u Zagreb je donio dašak svjetskog glamoura

Arena Zagreb ovog je vikenda domaćin Beauty&Lifestyle show-u kojeg su već prvog dana posjetile stotine građana. Izlagači predstavljaju novitete iz područja ljepote, zdravlja, sporta i lifestyla. Brojne ljepotice posjetile sajam a među njima i stilistica Kristina Bradač, voditeljice Vlaka Pokos i Vjekoslava Bach, pjevačice Ivana Kindl i Iva Ajduković, odbojkašice sestre Barbara Ružić i Vesna Jelić, glumica iz Larinog Izbora – Jagoda Kumrić, gradonačelnik Milan Bandić i brojni drugi.
«Beauty&Lifestyle show u Zagrebu predstavlja novitete iz područja ljepote i zdravlja.

Osobno mi se svidjelo mnogo od prikazanog, a neke savjete ću primjeniti i u svakodnevnom životu. Pozdravljam ovakvu manifestaciju.» – izjavila je bivša manekenka i stilistica Kristina Bradač.

Prvog dana održana su natjecanja u izradi noktiju, Shiseido show, natjecanje u make up-u. Cro Hair Show jedinstven je po kolekcijama. Snagom i umjetnošću šišanja predstavili su nove trendove hrvatskih frizera za 2012. godinu. Revija frizura Schwarzkopf Essential Looks predstavljena putem frizera Kristijana Peteka i Ivane Marušić u Zagreb je donjela dašak svjetskog glamoura ovog međunarodnog brenda.