28. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Proizvodi za kosu koje bi svaka žena trebala imati

Od toliko toga što nam se nudi, ponekad ni sami nismo sigurni što odabrati i što je stvarno potrebno. Kako u vašoj kupaonici ne biste imali previše nepotrebnih preparata za kosu, a manjak onih stvarno...

Proizvodi za kosu koje bi svaka žena trebala imati

Od toliko toga što nam se nudi, ponekad ni sami nismo sigurni što odabrati i što je stvarno potrebno. Kako u vašoj kupaonici ne biste imali previše nepotrebnih preparata za kosu, a manjak onih stvarno dobrih i korisnih navodimo ispod one koji su najpotrebniji:


1. Odgovarajući šampon za kosu i regenerator

Nešto što ne treba posebno objašnjavati. Ono što je bitno je da pronađete onaj koji je najbolji za vaš tip kose. Ono što odgovara vašim prijateljima ne odgovara vama. Isprobavajte dok ne dođete do onog uz koji vaša kosa doslovno zablista.

Najbolje kupovne maske za kosu – savršene maske za lijepu i zdravu kosu

2. Regenerator u spreju za suhu kosu

Vrlo često vam se upravo ovaj proizvod čini kao nešto nepotrebno, no, on vam može značajno olakšati održavanje frizure. Olakšava češljanje, kosi daje svjež miris, a osim toga kosu štiti i njeguje.

3. Odgovarajuća četka za kosu

U dobru četku za kosu uvijek se isplati uložiti i nešto više novaca. To vjerojatno već i sami znate.

Najbolje četke za svaki tip kose

4. Ulje za kosu

Ulje za kosu bi trebala imati svaka žena, bez obzira na tip kose. Ono štiti vašu kosu i čini je sjajnom.

5. Kvalitetan fen za kosu

Svi stručnjaci se slažu kako je ulaganje u dobar fen za kosu vrlo dobra investicija. Vaša kosa neće izgledati dobro kao da ste izašli iz frizerskog salona sve dok sebi ne kupite fen kakav koriste u salonima.

6. Lak za kosu

Bez obzira da li ga koristite često ili ne, njega biste svakako uvijek trebali imati pri ruci. Pomoći će vam zadržati što duže frizuru koju ste napravili, učvrstiti je, a posebno u svečanim prilikama kada ćete se sjetiti da vam je potreban 5 minuta prije polaska.

Najbolji proizvodi za oblikovanje kose