29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

L’Oréal Paris make-up na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Na sinoćnjem događaju na kojem su prisustvovale mnogobrojne hrvatske zvijezde kozmetički brand L'Oréal Paris predstavio je nekoliko noviteta na tržištu, a najavio je da postaje i službeni sponzor Sarajevo Film Festivala...

LJEPOTA STIŽE IZ L'ORÉALA PARIS - Godina velikih događaja za L'Oréal Paris - L'Oréal Paris make-up na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala
L’Oréal Paris make-up na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Na sinoćnjem događaju na kojem su prisustvovale mnogobrojne hrvatske zvijezde kozmetički brand L’Oréal Paris predstavio je nekoliko noviteta na tržištu, a najavio je da postaje i službeni sponzor Sarajevo Film Festivala.

LJEPOTA STIŽE IZ L'ORÉALA PARIS - Godina velikih događaja za L'Oréal Paris - L'Oréal Paris make-up na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala
Zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj suradnji i brizi o izgledu najvećih imena iz svijeta glazbe, filma i umjetnosti, ne čudi činjenica da je L’Oréal Paris od ove godine službeni make-up sponzor prestižnog Sarajevo Film Festivala. Tako će stručnjaci iz L’Oréal Paris tima na sarajevski crveni tepih donijeti najnovije, svjetske trendove iz područja make-upa i pobrinuti se za besprijekornu šminku i izgled glumačke elite na festivalskim gala događanjima.

Sarajevo Film Festival međunarodni je filmski festival s posebnim naglaskom na regiju Jugoistočne Europe. Kvalitetan filmski program, jak industrijski segment, obrazovna platforma za mlade filmske stvaraoce, veliki broj predstavnika filmske industrije, filmskih autora i medija iz cijeloga svijeta, te više od 100.000 posjetitelja, pokazatelji su koji potvrđuju status festivala koji je prepoznat i priznat i od strane filmskih profesionalaca i publike. Samo tijekom prošlogodišnjeg SFF-a na 10 festivalskih lokacija prikazano je 220 filmova iz 44 zemlje! Ovogodišnji, osamnaesti po redu Sarajevo Film Festival održava se od 6. do 14. srpnja ove godine.

Kako je poznato da ‘najbolji uvijek idu s najboljima’ ne čudi kako će upravo L’Oréal Paris biti jedna od najvećih zvijezda crvenog tepiha ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala.

LJEPOTA STIŽE IZ L'ORÉALA PARIS - Godina velikih događaja za L'Oréal Paris - L'Oréal Paris make-up na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

LJEPOTA STIŽE IZ L'ORÉALA PARIS - Godina velikih događaja za L'Oréal Paris - L'Oréal Paris make-up na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

LJEPOTA STIŽE IZ L'ORÉALA PARIS - Godina velikih događaja za L'Oréal Paris - L'Oréal Paris make-up na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Godina velikih događaja za L’Oréal Paris

¤ Nove L’Oréal Paris Préférence boje za kosu i Youth Code Luminize linija za blistav i ujednačen ten pristigli iz laboratorija L’Oréal Paris donose potpuno novi, revolucionaran i suvremen pristup bojenju kose i njezi kože.

LJEPOTA STIŽE IZ L'ORÉALA PARIS - Godina velikih događaja za L'Oréal Paris - L'Oréal Paris make-up na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala ¤  Najnovija L’Oréal Paris Lumi Magique make-up linija svojom revolucionarnom formulom čuva prirodnu blistavost kože, briše nesavršenosti na koži, rezultirajući besprijekornim i prirodnim tenom uz visoku zaštitu od UV zračenja.

¤  Nakon crvenih tepiha filmskih festivala u Cannesu i Berlinu L’Oréal Paris postaje službeni make-up sponzor najvećeg i najprestižnijeg filmskog festivala u regiji – Sarajevo Film Festivala.

Nije tajna da sve žene posebnu pažnju posvećuju njezi kose i kože te su upravo u L’Oréal Paris proizvodima pronašli svog najboljeg saveznika ljepote. Poznato je kako žene ne pristaju na kompromise kada su u pitanju zdrava i njegovana kosa i lijepa koža, a proizvodi koje koriste moraju zadovoljiti njihove najviše standarde. L’Oréal Paris odavno je ponudio ženama diljem svijeta tajnu vrhunske ljepote! One ga zbog toga godinama vjerno slijede jer su upravo L’Oréalova dugogodišnja i uspješna tradicija bavljenja ljepotom garancija zdravog i njegovanog izgleda.
L’Oréal Paris kao svjetski lider na tržištu proizvoda za ljepotu, svake godine žene diljem svijeta uveseljava novim trendovima i revolucionarnim dostignućima iz svojih laboratorija. Kako u modi, tako i kod linija proizvoda za njegu i bojenje kose, njegu lica i make-upa postoje trendovi koje L’Oréalovi stručni timovi uspješno stvaraju i predstavljaju iz sezone u sezonu.

L’Oréal Paris Préférence boje za kosu
LJEPOTA STIŽE IZ L'ORÉALA PARIS - Godina velikih događaja za L'Oréal Paris - L'Oréal Paris make-up na crvenom tepihu Sarajevo Film FestivalaSvojim dugogodišnjim radom i tradicijom dužom od čak 100 godina L’Oréal Paris stekao je vjernost žena iz cijelog svijeta! Ovog im puta donosi najbolje iz područja bojenja kose u vlastitom domu. Naime, osluškujući potrebe suvremene žene, L’Oréal Paris u suradnji s renomiranim svjetskim stručnjakom za bojenje kose Cristophom Robinom predstavlja 24 nijanse iz linije L’Oréal Paris Préférence!
Najnovije nijanse L’Oréal Paris Préférence boja odlikuju se unaprijeđenom formulom s kompleksom za visoki sjaj koji traje do čak 6 tjedana. Osim nove, poboljšane formule, L’Oréal Paris Préférence boje za kosu pojavljuju se ovoga puta i u novom, luksuznom pakiranju.
Upoznajte pobliže 3 nijanse osmišljene u suradnji s vrhunskim kreatorom Cristophom Robinom:

L’Oréal Préférence – Havana smeđa

Kombiniranje dviju vrsta pramenova najčešće je komplicirano, ali zahvaljujući Préférence formuli L’Oréalovi stručnjaci uspjeli su stvoriti suptilnu mješavinu kako bi uklonili sve tragove neželjenih žutih tonova i stvorili zlatni ton koji ističe prozračnost boje. Nijansa Havana smeđa idealna je za žene sa smeđom ili svijetlosmeđom kosom koje žele spriječiti pojavu neželjenog žutog tona u kosi.

L’Oréal Preferance – Grimizna crvena

Crvene nijanse mogu biti nezgodne jer brzo blijede i postaju narančaste. No, iznimna Préférence tehnologija jamči postojanost boja! Ona omogućuje i strukturirano bojenje s pramenovima s kojom se izbjegava frizura ‘kaciga’ iz 80-ih godina prošlog stoljeća. Zahvaljujući L’Oréalovim stručnjacima odvažnost je od sada moguća uz nijansu Grimizno crvena kao i ostale Préférence crvene nijanse za savršen izgled.

LJEPOTA STIŽE IZ L'ORÉALA PARIS - Godina velikih događaja za L'Oréal Paris - L'Oréal Paris make-up na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala L’Oréal Preferance – Hollywoodska plava

Ovo je izrazito svijetla plava boja iz linije Préférence, savršena za ženu koja želi posvijetliti kosu bez pojave neželjenih žutih tonova. Nijansu Hollywoodsko plava odlikuje iznimna prirodnost i sofisticiranost te savršeno odgovara uz sve svijetle i zlatne tonove kože.

L’Oréal Paris Youth Code Luminize linija

Još jedna izvanredna vijest koja nam dolazi iz L’Oréalovih laboratorija odnosi se na njegu kože.

L’Oréal Paris lansirao je novu Youth Code LUMINIZE liniju za ujednačen i blistav ten s Andersenovom tekućinom™. Riječ je o tekućem koncentratu koji koži daje neusporedivu blistavost, a sastoji se od tankih listića koji se preklapaju i nižu po koži tvoreći pritom iznimno reflektirajuću, glatku površinu. Naime, svakim danom naša je koža izložena konstantnoj dnevnoj UV svjetlosti koja postupno pospješuje nastajanje tamnih mrlja i nejednake teksture kože. Nepravilan odsjaj tena, nejednaka površina kože i mrlje mogu smanjiti blistavost kože dok površina kože postaje sve manje glatka, manje se sjaji i vidljivo stari. Takva koža počinje izgledati beživotno i umorno. Suprotno tome, ujednačena koža bez nepravilnosti intenzivno blista te izgleda puno mlađe.

Youth Code LUMINIZE sadrži i najnoviju tehnologiju LUMI-GEN™ koja pruža biološku aktivnost kojom se poboljšava jednolikost i blistavost kože. Ona regulira pigmentaciju kože te na taj način ograničava stvaranje mrlja i smanjuje postojeće nesavršenosti kože.

Youth Code LUMINIZE linija sadrži:

YOUTH CODE LUMINIZE koncentriranu njegu za ujednačen i blistav ten. Nakon tjedan dana, pigmentacijske nepravilnosti djeluju smanjene. Nakon jednog nanošenja, koža izgleda blistavije. Nakon tjedan dana, mrlje i nepravilnosti na koži polako blijede. Nakon mjesec dana ten je ujednačeniji i blistav, koža izgleda preoblikovana.

YOUTH CODE LUMINIZE dnevnu kremu za ujednačen i blistav ten.

Preporučuje se svakodnevno korištenje YOUTH CODE LUMINIZE koncentrirane njege samostalno, a za postizanje optimalnih rezultata koristiti prije YOUTH CODE LUMINIZE dnevne njege.

L’Oréal Paris Lumi Magique make-up linija

Lumi Maqique – Tradicionalni tekući puderi, za prekrivanje nesavršenosti kože, prekrivaju lice neprozirnim slojem. Iako ovaj sloj može savršeno ujednačiti ten, on dovodi do izbljeđivanja prirodne blistavosti kože i prekriva crte lica „maskom“ visoke razine prekrivanja. Lumi Magique je raskinuo s tradicionalnim tekućim puderima razvojem formule koja je stvorena radi očuvanja prirodne blistavosti kože i brisanja nesavršenosti, a da ih ne prekriva. Njegova formula razvijena je proučavanjem prirodnog sjaja lica tisuća žena i različitih načina na koje lice upija i odražava svjetlost.
On sadrži manje neprozirnih punila i gotovo 40% čiste vode kako bi ispunio kožu vlagom. Savršen i prirodan, transparentan ten, napojen Andersenovom tekućom™ tvari izgleda besprijekorno, a koža blista iznimnim sjajem, kao da je osvijetljena iz unutrašnjosti.

Nude Magique – prva BB krema iz L’Oréal Paris s ‘pametnim’ pigmentima. ‘Pametne’ obojene čestice pretvaraju teksturu Nude Magique BB kreme u pametnu teksturu. Zahvaljujući mikroenkapsularnim pigmentima ona se preobražava i prilagođava svakoj nijansi kože. Ova krema odlikuje se 24-satnom hidratacijom, koži daje besprijekoran i prirodan ten te ima visoku zaštitu od UV zračenja. Nude Magique BB krema dolazi u dvije nijanse, za svijetli i srednje taman tip kože. Naglašen je optički pristup svjetlu gdje je uporaba Andersenove tekućine™ dovela do iznimno sjajne tekuće tvari koja se stapa s kožom potičući njezin biološki sjaj, a koji se zatim odražava kao svjetlost na licu.