25. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

6 savjeta da ostanete lijepi tijekom cijelog dana

Sigurno vam se nebrojeno puta dogodilo da se ujutro potrudite oko šminke i frizure, a popodne imate osjećaj kao da je trud bio uzaludan, tada vam sljedeći...

6 savjeta da ostanete lijepi tijekom cijelog dana

Sigurno vam se nebrojeno puta dogodilo da se ujutro potrudite oko šminke i frizure, a popodne imate osjećaj kao da je trud bio uzaludan, tada vam sljedeći savjeti mogu pomoći kako bi vaš uređen izgled trajao što duže:

1.       Kupite kvalitetniju četkicu za nanošenje sjenila – Većina stručnjaka se slaže da nije važno samo sjenilo nego i četkica kojom ga nanosite. Stoga, ukoliko želite da šminka traje duže investirajte u nešto bolju četkicu.

2.       Kupite odgovarajući dezodorans – Lokve ispod majice mogu značajno pogoršati vaš izgled pa je dobar dezodorans ključ dobrog izgleda. Isprobajte ih nekoliko dok ne pronađete onaj koji vama najviše odgovara.

3.       Neka vam uvijek bude pri ruci šampon za suho pranje kose – Ukoliko vam se kosa brzo masti on vam može pomoći i osvježiti vaš izgled u trenutku. Ovo je posebno korisno ženama koje nose šiške.

4.       Koristite bazu za šminkanje – Možda vam se čini kako je vaša krema sasvim dovoljna, no, nije. Koristite bazu kako bi šminka dulje držala, a vaš ten bio bolji i zdraviji.

5.       Koristite jače lakove za nokte – Jarke boje će popraviti vaš izgled i raspoloženje.

6.       Koristite postojane pudere – Ukoliko želite dobro izgledati cijeli dan za to će vam trebati dobar puder koji će vam to i omogućiti. Kreme u boji nisu toliko trajne pa će se one nakon pola dana jednostavno istopiti.