25. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

I šminka vas može postarati, promijenite navike

Make up trikove koji su navedeni ispod ste vjerojatno naučili primjenjivati kada ste bili mlađi...

I šminka vas može postarati, promijenite navike

Make up trikove  koji su navedeni ispod ste vjerojatno naučili primjenjivati kada ste bili mlađi, a sada vam značajno dodaju godine i čine da izgledate starijima nego što zapravo jeste:

Maskara na donjim trepavicama – iza 40-e zaboravite na nanošenje maskare na donje trepavice. Radije u više slojeva nanesite maskaru na gornje trepavice i poslužite se uvijačem za što bolji dojam.

Nosite istu frizuru kao i prije 15 godina – bez obzira koliko vam dobro ta frizura stajala, vrijeme je za promjene i prilagodbu novim trendovima. Posjetite frizera još ovaj tjedan.

Taman ruž – Kako biste izgledali mlađe i svježiji koristite nešto svjetlije i sjajnije nijanse. Nemojte koristiti olovke za usne, posebno ne tamnije od boje ruža.

Žuti zubi – Zubari nisu toliko skupi da si povremeno ne možete priuštiti poliranje i izbjeljivanje zubi.

Previše pudera – Još uvijek koristite istu količinu pudera kao i kada ste imali problematičan ten?! Smanjite količinu ili pronađite kremu u boji koja će biti nešto blaža, a svejedno ujednačiti boju tena i prikriti nedostatke.

Pretanke obrve – Obrve se same od sebe stanjuju kako starite, a previše pincete vam može samo upropastiti dojam.  Kupite i dobar set za obrve kako biste mogli „popuniti“ nedostatke olovkom ili sjenilom u istoj boji.

Na fotografiji iznad Sandra Bullock izgleda točno onako kako biste se trebali našminkati za svježi mladenački izgled.