19. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Kupovina ruža za usne

Kada kupujete novi ruž nikako nemojte izabrati nešto što lijepo izgleda...

Kupovina ruža za usne

Kada kupujete novi ruž nikako nemojte izabrati nešto što lijepo izgleda, u modi je, ali nije vaš stil. Tada već unaprijed možete pretpostaviti da ga nećete nositi i da je zapravo njegova kupovina bačen novac.

VOĆNA SJAJILA – Sva izgledaju puno tamnije u bočici nego na usnama. Efekt koji proizvode savršen je za svaku put, s tim da dodatno naglašavaju oči, jer ne odvlače pažnju na usne. Potražite neki blagi, blistavi gloss da bi vam usne izgledale prirodnije.

–  PROZIRNA SJAJILA – Njih možete koristiti u svakoj prilici, posebno kada ne želite biti primijećeni. Ona će samo istaknuti vaše usne i dati im svjež izgled.

CRVENI RUŽEVI – Crvenu boju je dosta teško izabrati. Pri kupovini obratite pažnju na to da je nijansa živa i intenzivna. Izbjegavajte crvene ruževe sa smeđim ili narančastim primjesama. Za dobar crveni ruž nemojte žaliti novaca i kupite stvarno kvalitetan i vodootporan.

RUŽIČASTI – Boja se mora stopiti s bojom vašeg dlana i ne bi trebala odudarati. Pronađite neku blagu, a ujedno veselu nijansu. Nemojte birati boje ciklame, jer tada će vam usne izgledati modro i neprivlačno.

Pročitajte i:

Kako našminkati usne da izgledaju punije