16. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Prirodna njega ruku uz Olival hidratantne kreme s nevenom ili lavandom

Ruke govore mnogo toga o osobi, a mali rituali njege ruku i noktiju trebali bi biti dio svakodnevne higijene...

Prirodna njega ruku uz Olival hidratantne kreme s nevenom ili lavandom

Prirodna njega ruku uz Olival hidratantne kreme s nevenom ili lavandom

Ruke govore mnogo toga o osobi, a mali rituali njege ruku i noktiju trebali bi biti dio svakodnevne higijene. Kako su neprestance izložene vanjskim utjecajima i u doticaju s raznim površinama, kožu ruku je ponekad teško održati mekanom, a nokte zdravima i neispucalima, pogotovo za vrijeme hladnijih dana kada je koža sklonija isušivanju i neugodnom pucanju.

Prirodna njega ruku uz Olival hidratantne kreme s nevenom ili lavandomPreparate za njegu i zaštitu kože trebali bi nanositi nakon svakog pranja ruku, ali ponekad jednostavno na to zaboravimo ili nam to ne dopušta naš dnevni tempo. Bitnu ulogu u njezi ima i krema koju nanosimo, a prirodni sastojci uvijek su najbolji odabir. Blagotvorna svojstva lavande poznata su još od davnina. Rimljani su ovu ljekovitu biljku koristili za mirisne kupke jer smiruje i opušta, dok su je Grci primjenjivali u medicini zbog antiseptičkog djelovanja. Još jedna biljka čija se terapijska svojstva koriste još od Starog Egipta, a koja se smatra „čarobnom biljkom“ jest neven. Sa širokim rasponom primjene i brojnim pozitivnim učincima na kožu uvelike se koristi u kozmetičkoj industriji, a osim što djeluje protuupalno i regenerirajuće, kožu čini mekom i nježnom.

Vrijednost ovih biljki u njezi ruku možete iskusiti kroz Olivalove hidratantne  kreme koje osim što štite kožu na rukama, djeluju i na njenu dubinsku njegu, vlaže ju  i hrane, a povoljno djeluju i na strukturu noktiju, jačaju ih te se ujedno smanjuje  njihova sklonost pucanju.

Prirodna njega ruku uz Olival hidratantne kreme s nevenom ili lavandomHidratatntna krema za ruke s eteričnim uljem dalmatinske lavande namijenjena je svakodnevnoj njezi ruku. Bogati hranjivi sastojci kreme u kombinaciji s lavandom dodatno štite, vlaže i hrane kožu.

Hidratantna krema za ruke i nokte s esktraktom  nevena u ovoj prokušanoj formuli obnavlja oštećenu kožu i nokte. Vitamin E u njoj snažan je antioksidans koji neutralizira slobodne radikale te usporava starenje stanica. Krema se brzo upija i hidratizira suhu kožu, a rezultat su nježne i mekane ruke, te jači i uščuvani nokti.
A za intenzivniju njegu ekstra ispucane i osušene kože preporučamo koncentriranu verziju ovih krema koje dodatno produbljuju njegu i djeluje do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože

•    Hidratantna krema za ruke i nokte s lavandom 9,99 kn
•    Hidratantna krema za ruke i nokte s nevenom 14,99 kn
•    Koncentrat za ruke i nokte s lavandom 19,90 kn
•    Koncentrat za ruke i nokte s nevenom 21,90 kn

Olival kreme za ruke možete kupiti u dm-drogerie markt, Bipa, Kozmo, Konzum, Interspar, Nama, KTC, Tommy i u odabranim ljekarnama.