25. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Suprotnosti se privlače! Novi odlični mirisi Otto Kern Contrast za suvremene žene i muškarce

Ako tražite novi miris, bilo za poklon ili sebe ove morate uzeti u obzir. Za nju senzualan, suvremen, a istovremeno ženstven miris Otto Kern Soft Contrast, a za njega privlačan, muževan, a ipak prepoznatljiv Otto Kern Cool Contrast.

Suprotnosti se privlače! Novi odlični mirisi Otto Kern Contrast  za suvremene žene i muškarce

Ako tražite novi miris, bilo za poklon ili sebe ove morate uzeti u obzir. Za nju senzualan, suvremen, a istovremeno ženstven miris Otto Kern Soft Contrast, a za njega privlačan, muževan, a ipak prepoznatljiv Otto Kern Cool Contrast.

COOL | SOFT CONTRAST

Kontrasti danas određuju naš život: u modi se ulični stilovi spajaju s visokom modom. U poslu ciljano idemo ka našem putu, privatno tražimo kompenzaciju. Svakodnevica pokazuje: suprotnosti se privlače! A prekrasni Island, kao magično mjesto predstavlja upravo onu privlačnost kontrasta. Iz tog razloga služi kao nadahnuće za nove mirise Otto Kern Cool Contrast i Otto Kern Soft Contrast.

Islandski pejzaži svojim magičnim i mekim, te svijetlim ugođajem zrače mirom u beskrajnim prostranstvima. Kao suprotnost tome stoje grubi stjenoviti krajolici s divljim izvorima tople vode. Jednako raznoliki mirisi Otto Kern dostupni su od sredine siječnja 2018. u trgovinama.

Koncept – jak karakter i raznolikost

Otto Kern Cool Contrast za muškarce i Otto Kern Soft Contrast za žene savršeni su mirisi za sve koji se suočavaju s izazovima života, te s otvorenošću i stilom. Stavljanje naglaska na posebnost i kombiniranje iste kako biste stvorili vlastiti profil. Nositelj mirisa Otto Kern Cool Contrast upečatljiv je i naglašava svoj prepoznatljiv karakter. Nositeljica mirisa Ott Kern Soft Contrast istaknuta je suvremenom ženstvenošću.

Ženski miris  – Otto Kern Soft Contrast  – senzualan – suvremen – ženstven

U ovom sastavu blagi kontrasti ujedinjeni su u sjajno mirisno iskustvo. Poznati voćni mirisni taktovi vode ka gornjoj noti, koja obmanjuje s egzotičnim, posebnim cvjetovima. Donja nota zrači privlačnom ženstvenošću zahvaljujući kombinaciji mekog drva s kremastom nijansom vanilije.

Gornja, donja i srednja nota

Muški miris – Otto Kern Cool Contrast – privlačan – muževan – prepoznatljiv

Svježa gornja nota začinjena je crnim paprom i dinamičnošću prije nego u srednjoj prijeđe na aromatične i muževne note. Donja nota s vibrantnim drvom pobrinut će se za višestruku rapsodiju mirisa. Svježi kontrasti ovog mirisa ostaju u sjećanju.

Gornja, donja i srednja nota

Dizajn

Dizajn svojim stilskim i elegantnim bojama daje poruku. Otto Kern Cool Contrast ističe se svojim elegantnim svijetom boje u muškoj tamnoplavoj kombinaciji sa srebrnom. Prestižna kombinacija boja. Otto Kern Soft Contrast naglašava nježnu transparentnost i eleganciju mirisa sa ženskim ružičasto zlatnim i bijelim bojama.  Jasni, jednostavni oblici nadograđeni su visokokvalitetnom završnom obradom. Osjenčani izgled bočice sa svojim gradijentom boja odgovara trenutnim trendovima životnog stila. Grb Otto Kern kao središnji element dizajna simbolizira nezamjenjivu karizmu.

Asortiman proizvoda

Stilizirani asortiman proizvoda  Otto Kern Soft Contrast i Otto Kern Cool Contrast nude mirisnu njegu za svaku prigodu.

Otto Kern Soft Contrast

Eau de Parfum — 30 ml — 183 kn
Eau de Toilette — 30 ml — 194 kn
Eau de Toilette — 50 ml — 218 kn
Shower Cream — 150 ml — 80 kn
Body Lotion — 150 ml — 80 kn
Deodorant Natural Spray — 75 ml — 88 kn

Otto Kern Cool Contrast

Eau de Toilette — 30 ml — 183 kn
Eau de Toilette — 50 ml — 218 kn
After Shave Lotion — 50 ml — 162 kn
Body & Deodorant Spray — 150 ml — 88 kn
Body & Hair Shampoo — 150 ml — 80 kn

Otto Kern Cool Contrast i Otto Kern Soft Contrast dostupni su od siječnja 2018. u specijaliziranim trgovinama, robnim kućama i odabranim drogerijama, po iznad navedenim preporučenim maloprodajnim cijenama.

Ostale informacije pronaći ćete na http://ottokernfragrances.com