16. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Predstavljena Jean d’Arcel kozmetika, otmjenost francuskog stila!

U svijetu profesionalne kozmetike ime Jean d’Arcel sinonim je vrhunske kvalitete, luksuza i dokazanih rezultata...

  

Predstavljena Jean d’Arcel kozmetika, otmjenost francuskog stila!

 

U svijetu profesionalne kozmetike ime Jean d’Arcel sinonim je vrhunske kvalitete, luksuza i dokazanih rezultata.

Jean d`Arcel ekskluzivne linije proizvoda temelje se na tradicionalnoj recepturi, najboljim sastojcima, vrhunskom poznavanju metoda i pristupa u očuvanju prirodne ljepote i zdravlja.

Kavijar, arganovo ulje, japanska trešnja, vitamin C, retinol samo su neki od izrazito učinkovitih sirovina brojnih Jean d’Arcel linija za žene i muškarce, koji su prilagođeni svim potrebama i svim tipovima kože.

Osim preparativne i dekorativne kozmetike Jean d’Arcel nudi i brojne tretmane: anti – aging i lifting s morskom pjenom i oligo elementima, tretman regeneracije i revitalizacije, tretman za izbjeljivanje tamnih mrlja i lifting lica, hijaluronski tretman za anti – aging i lifting lica, mikrodermoabrazija i lifting lica, tretmani s ekstraktima svile uz masažu tajlandskim energetskim prstenovima, te tretmani zlatom. Kako bi ponudio potpunu njegu lica i tijela, Jean d’Arcel je razvio i proizveo aparativni program u funkciji zdravlja i ljepote, čime postaje inovator na području kozmetike.

Jean d`Arcel prvi put je predstavljen 1960. godine u Parizu, kao inovativni koncept njege lica i tijela, danas je prisutan u više od 40 zemalja svijeta i posvećen je očuvanju okoliša i strategiji održivog razvoja.

U kvalitetu Jean d’Arcel proizvoda uvjerili su se i ambasadori branda za Hrvatsku: glumica Barbara Nola, prvakinja baleta Ervina Sulejmanova, te pjevač, skladatelj i kantautor Boris Novković, koji su uživali u vrhunskim preparatima i tretmanima, i potvrdili Jean d`Arcel filozofiju, da je svaka osoba jedinstvena, kao i njezina koža, te da se treba poštivati i uvažavati individualnost i jedinstvenost različitih tipova i podtipova kože.

Iskustva u njezi kože, sa Jean d’Arcel ambasadorima, izmijenili su nacionalna baletna prvakinja Almira Osmanović, te profesionalni plesači i prvaci Ksenija Pluščec Quesnoit i Nicolas Quesnoit.

U tretmanima Jean d`Arcel preparata možete uživati u Jean d’Arcel Medical & Beauty Institutu, na adresi Kaptol 18 u Zagrebu, gdje možete i kupiti istoimene proizvode.