20. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2018.

Uz novi miris za žene s.Oliver FEELS LIKE SUMMER ljeto već može početi...

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2018.

 

Uz novi miris za žene s.Oliver FEELS LIKE SUMMER ljeto već može početi. Svježe i voćno, cvjetno i lako – miris podsjeća na neopterećeni boravak na jedrilici. U skladu sa sezonom, s.Oliver Fragrances mediteranskim je stilom odredio kurs za najljepše godišnje doba. Savršeno za sve koji uživaju u lakoći ljeta te taj osjećaj žele pronaći i u svom mirisu. Sastav je dostupan u prodaji početkom svibnja.

Miris ljeta 2018.

Ljeto… čežnja za odmorom, blagim večerima i ukusnim koktelima uz more. I, naravno, čežnja za odgovarajućim mirisom – jer svako ljeto donosi nova sjećanja, mali svijet dojmova, okusa i boja. Ništa ne može obuhvatiti taj poseban ugođaj osim mirisa koji svoju nositeljicu prati svaki dan. s.Oliver FEELS LIKE SUMMER pod sunčevim sjajom osvježava na nepredvidiv i iznenađujuć način. Lako poput perca i živahno – baš kao i ljeto 2018.!

Cvjetno-svježi sastav mirisa

Gornja nota poput svježeg povjetarca na toplom ljetnom danu: grejp, limun i bergamot osvježavaju i oživljavaju osjetila. Cvjetna i ženstvena srednja nota čini s.Oliver FEELS LIKE SUMMER odgovarajućim mirisnim dodatkom za žene u trendu. Miris blago odzvanja u donjoj noti. Kompozicija ljetne lakoće koja je istovremeno očaravajuće ženstvena.

Gornja nota
Grejp,
limun,
bergamot

Srednja nota
Ljiljan,
jasmin,
božur

Donja nota
Mošus,
cedrovina,
ambroksan.

Dizajn u morskom stilu

Uzorak sidra, crveni akcenti i plavo-bijele crte stvaraju morski izgled. Žene uz ovaj stil mogu zajedriti ovoga ljeta ili uz trendovski dizajn ambalaže s.Oliver FEELS LIKE SUMMER naglasiti vlastitu kupaonicu. Morski stil, naime, nije prikladan samo za šetnju plažom, već i u svakodnevnici doziva osjećaj koji imamo tijekom praznika te dobro raspoloženje. Bočica i kutijica mirisa ukrašeni su elementima nadahnutima morem.