29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Mirisi Betty Barclay pure pastel peach & rose za ljetni sjaj

Ljeto 2018. odiše u nijansama breskve i ruže. Ljubitelji modnih trendova šarmiraju u pastelnoj odjeći, usnama boje breskve i rumenim tenom...

  

Betty Barclay pure pastel peach & rose

 

Mirisni duo za ljetni sjaj

Ljeto 2018. odiše u nijansama breskve i ruže. Ljubitelji modnih trendova šarmiraju u pastelnoj odjeći, usnama boje breskve i rumenim tenom. Tako svaka žena djeluje svježe i razbuđeno. Nadahnut tom aurom, miris Betty Barclay pure pastel peach & rose utjelovljuje ljetni sjaj u dvije kompozicije.

pure pastel peach
Cvjetni buketi, sočni plodovi, razuzdanost i vedrina: To je razlog zašto volimo ljeto. Betty Barclay pure pastel peach raspršuje tu vedrinu i ima neodoljiv miris breskve, dopunjen bujnim cvjetnim notama. Uz ovaj baršunast i nježan miris zračit ćete pozitivnošću te će vam pružiti trenutan osjećaj ugode.

pure pastel rose
Ruža, neosporna kraljica cvijeća te simbol romantike i ženstvenosti. Miris Betty Barclay pure pastel rose očarat će vas u svojim djevojačkim karakterom. Istodobno mladenački, svjež i kremasto mekan, ovaj miris pokazuje svoju razigranu stranu.

Mirisi poput toplih ljetnih zraka sunca

U kombinaciji s pažljivo odabranim popratnim akordima, popularni mirisi breskve i ruže ponovno stupaju na scenu u svježoj i trendi varijanti.

Voćno-slatka breskva je u središtu nježne kompozicije Betty Barclay pure pastel peach. U gornjoj noti, marakuja i grejp daju glavnim sastojcima pripadajuću dozu živosti i egzotike. Miris je dodatno upotpunjen plemenitim cvijećem poput ljubičica, jasmina i plumerije koji breskvi u srednjoj noti pružaju dašak senzualne ženstvenosti. U donjoj noti vanilija, kašmir i tonkovac lagano omekšavaju kompoziciju.

Betty Barclay pure pastel rose moderni je hommage slojevitom mirisu ruže. Gornja nota iznenađuje kombinacijom proljetnog jorgovana, slatkasto-cvjetne ljubičice, a osvježavajući đumbir daje joj poseban, završni twist. Ruža, koja je ovoj kreaciji dala ime, savršeno se stopila s božurom u srcu kompozicije, a stilski je nadopunjena i mirisom vodene biljke. U donjoj noti, pačuli, cedrovina i sandalovina stvaraju kremastu, meku bazu koja naglašava modernu ženstvenost.


peach
Betty Barclay pure pastel peach, Eau de Toilette, 20ml, 131,95*
Betty Barclay pure pastel peach, Eau de Parfum, 20ml, 161,95*

rose
Betty Barclay pure pastel rose, Eau de Toilette, 20ml, 131,95*
Betty Barclay pure pastel rose, Eau de Parfum, 20ml, 161,95*
* Preporučena maloprodajna cijena u kn uklj. PDV-a.