26. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

TONI&GUY frizerski show u Zagrebu

Zagrebačka će ljepotica Arena u vikendu 24. i 25. rujna ugostiti najveća imena svjetske i domaće frizerske scene. Prvi dan sajma obilježit će, između...

TONI&GUY frizerski show u Zagrebu

Zagrebačka će ljepotica Arena u vikendu 24. i 25. rujna ugostiti najveća imena svjetske i domaće frizerske scene. Drugi dan sajma obilježit će, između ostalih i revija frizura poznatog svjetskog frizerskog branda TONI&GUY.

Nova kolekcija koja će biti predstavljena na centralnoj pozornici u Areni inspirirana je visokom i uličnom modom spajajući ova dva stila u ultimativnu nosivu kolekciju frizura različitih dužina i oblika. Klasične frizure kreirane novim tehnikama slojevitog šišanja, te boje iz paleta grunge generacije 90-ih, postigle su tzv „Do it yourself“ izgled.

Kolekciju će predstaviti Art direktor Richard Mannah, nominiran za britanskog frizera 2011. godine. Mannah je godinama jedan od vodećih frizerskih stručnjaka i savjetnika za London Fashion Week, a redovno surađuje s vodećim modnim magazinima poput Voguea, Marie Clair, Company i dr. Uz Richarda u Zagreb stiže i Art direktorica Sonya Lyon. Službeni proizvodi za predstavljanje kolekcije su „Label M“ proizvodi.

«Veselim se dolasku u Zagreb gdje ću s kolegama frizerima podijeliti razmišljanja o najnovijim svjetskim trendovima kad je svijet frizura u pitanju. Predstavit ću najnovije trendove što će biti i vrlo atraktivno za posjetitelje sajma» – izjavio je Richard Mannah iz TONI&GUY uoči dolaska u Zagreb.

Prvi dan Beauty&Lifestyle show-a rezerviran je i za natjecanje u make up-u koje će se također održati na centralnoj pozornici,a svi oni koji žele pokazati svoje znanje i maštovitost u make up-u, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva, slobodno se mogu prijaviti na ovo natjecanje gdje će stručni žiri ocijeniti najbolje radove.