Prsti u borbi protiv starenja (nanošenje kreme)

      6 komentara za Prsti u borbi protiv starenja (nanošenje kreme)

Oglas

nanosenje-kreme

Dobri proizvodi za kožu su važni, ali je jednako bitno i kako ih nanosite. Tehnike masaže lica trebale bi postati vaša rutina. Na taj način možete izbrisati manje bore, smanjiti opuštenost kože i vratiti joj svježinu.

ljepota - Prsti u borbi protiv starenja (nanošenje kreme)Mini face-lifting

Uvijek radite prema gore kako biste jastučićima dali nježan poticaj. Kreme, ulja i serume nanesite na jagodice prstiju, zatim uzastopnim pokretima umasiravajte na kožu sve do kose.

ljepota - Prsti u borbi protiv starenja (nanošenje kreme)Čišćenje

Svome cijelom licu možete dati mini tretman dok ga čistite. Napravite mnogo malih kružnih pokreta jagodicama prstiju od vilice prema kosi kako biste potaknuli cirkulaciju.

ljepota - Prsti u borbi protiv starenja (nanošenje kreme)Vilica

U vilici se nakuplja svakodnevni stres i napetost te ćete profitirati od manje masaže. Uhvatite vilicu palcem i kažiprstom obje ruke te rotirajte od sredine sve do početka ušiju.

ljepota - Prsti u borbi protiv starenja (nanošenje kreme)Jagodice

Stavite palac i srednji prst sa svake strane nosa s bazom na nosnicama. Srednji prst s nosnica pomičite po milimetar kružnim pokretima sve do jagodica.

ljepota - Prsti u borbi protiv starenja (nanošenje kreme)Oči

Kremu oko očiju nanosite uvijek izvana prema sredini lica.

ljepota - Prsti u borbi protiv starenja (nanošenje kreme)Čelo

Dok nanosite sredstva za njegu masirajte čelo pokretima gore dolje.

6 comments on “Prsti u borbi protiv starenja (nanošenje kreme)

 1. Slavica

  Želim upozoriti sve one koje traže kremu za pomlađivanje i uklanjanje bora , da ne nasjedaju na promocije za kreme LEFERY . TO JE ČISTA PRIJEVARA !

 2. Barbara

  I ja se pridružujem prethodnom komentaru: LEFERY je prevara! Nasela sam na reklamu i dala novca za koji sam mogla platiti 10 dana letovanja u Grčkoj! Ta krema pegla bore koliko i ona za 20 centa!

 3. tanja

  NI SLUCAJNO LEFERY KREMU.MOGLA SAM OSTATI BEZ OKA.JOS SAM POD TERAPIJOM.A STO SE TICE BORA SLAZEM SE SA BARBAROM.CISTA PREVARA.IMAMO LI MI NEKI ZAKON KOJI CE DA POHAPSI SVE TE PREVARANTE???

 4. tonkica

  prevara naručila kreme i dala 567,00 kuna za dnevnu i nočnu.Obadvije kreme došle otvorene i upotrebljavane..reklamiram već dva tjedna uopće ne reagiraju moram nešto poduzeti protiv tih prevaranata

 5. tonkica

  nastavak priče je tragikomičan.Nakon mnogo uzrujavanja sa pošiljeljima sada sam dobila mail da pošaljem kreme u Poljsku.ha ha ha a onda ce reći da ih nisu ni primili.Još moram otvoriti racun poseban na banci .Kupci nemojte nasjedati na trikove ovih lopoc
  va.Najprije kažu da su kreme iz Amerike a sada da ih šaljem u Poljsku.Prevaranti i lopovi bježite od njih

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *