28. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Odlični noviteti Elemis kozmetike: Pro-Collagen Rose Marine

Nova Elemis Pro-Collagen Rose Marine kreme za lice predstavljena je u Centru Kaptol u parfumeriji Douglas, a prisutni su imali priliku saznati koje čudotvorne učinke na kožu ima engleska ruža, informirati se o beauty rutini koja kožu može učiniti svježom i njegovanom, te isprobati nove proizvode ovog branda.
Elemis kozmetika

Elemis je povodom obilježavanja 20 godina od lansiranja svog kultnog proizvoda Elemis Pro-Collagen Marine kreme za lice predstavio Elemis Pro-Collagen Rose Marine kremu za lice.

Nova Elemis Pro-Collagen Rose Marine kreme za lice predstavljena je u Centru Kaptol u parfumeriji Douglas, a prisutni su imali priliku saznati koje čudotvorne učinke na kožu ima engleska ruža, informirati se o beauty rutini koja kožu može učiniti svježom i njegovanom, te isprobati nove proizvode ovog branda.

Elemis je britanski wellness brand za njegu kože koji naglasak stavlja na prirodne sastojke i znanstvene inovacije.

Kao što i sam naziv sugerira Elemis Pro-Collagen Rose Marine krema za lice kao i ostali proizvodi iz ove linije naglasak stavljaju na ruži.

Elemis Pro-Collagen Rose Marine krema za lice formulirana je s održivim organskim hidrolatom ruže koji uključuje preko 20 sorti ruža. One su pomno odabrane kako bi u kombinaciji s Ginko Bilbom, Chlorellom Vulgaris i Padinom Pavonicom djelovale na bore, istovremeno djelujući na njihovo smanjivanje, te na poboljšavanje čvrstoće i elastičnosti kože. Elemis Pro-Collagen Rose Marine krema se može koristiti kako za dnevnu tako i za noćnu njegu. Ovisno o potrebama kože može se kombinirati s drugim linijama, dok je cijela ova linija namijenjena osjetljivoj koži, te se za najbolje rezultate na osjetljivoj koži krema može kombinirati s hidratantnom vodicom ili s uljem iz iste linije.

Elemis Pro-Collagen Rose Marine krema je namijenjena osjetljivoj koži kako bi je održala glatkom, elastičnom, te kako bi koža djelovala pomlađeno.

Elemis kozmetika

Osim Elemis Pro-Collagen Rose Marine kreme za lice predstavljeni su:

Elemis Pro-Collagen Rose Marine Rose Hydro Mist

Hidratantna vodica za lice koja osvježava, daje brze rezultate poput seruma, a istovremno jednostavna na nanošenje budući da se može nanositi i preko kompletne šminke. Pakirana na način da se raspršuje poput maglice Elemis Pro-Collagen Rose Marine Rose Hydro Mist je kombinacija hidrolata ruže koji omekšava i djeluje umirujuće na kožu, štiti od dehidracije, a istovremeno Padina Pavonika, mediteranska alga, djeluje i pomaže u održavanju barijere kože koja je bitna za hidrataciju i vlagu kože. Hidratizirana koža djeluje blaže, zdravije i sjajnije. Može se nanositi kao prvi korak nakon čišćenja lica, ali i kao završni korak nakon nanošenja šminke. Također, kada je u tijeku dana potrebno osvježiti lice, hidratantna vodica može biti odličan izbor.

Elemis Pro-Collagen Rose Marine balzam za čišćenje lica

Balzami za skidanje šminke nisu novost, kako općenito, tako ni u ponudi branda Elemis. No, Elemis svoju kolekciju balzama za skidanje šminke je dopunio Elemis Pro-Collagen Rose Marine balzamom za skidanje šminke.

Ovaj balzam za skidanje šminke kao i cijela linija je namijenjen osjetljivoj kože, otklanja i vodootpornu šminku, može se koristiti i za skidanje šminke s očiju.

Umirujući balzam za skidanje šminke se koristi kao prvi korak u skidanju šminke na način da se mala količina balzama nanese na lice te se blagim pokretima umasira preko cijelog lica kako bi balzam otopio šminku i nečistoće na koži. Tijekom masiranja lica balzam se polagano pretvara u uljnu emulziju. Nakon toga dodati malo vode, uljna emulzija će emulgirati u hidratantno mlijeko koje se lako ispire s kože.

Elemis Pro-Collagen Rose Marine balzam za skidanje šminke je formuliran bez mineralnih ulja, umiruje, te hrani lipidnu barijeru kože.

Miris ruže dok skida šminka može djelovati i na ostala osjetila, te cijeli proces učiti opušteniji i ugodnijim.

Elemis Pro-Collagen Rose Marine ulje za lice

Lagana formula ulja s ekstraktom ulja engleske ruže i mješavinom hidratantnih morskih sastojaka. Elemis Pro-Collagen Rose Marine ulje za lice pomaže omekšati izgled linja i bora, naglašavajući zdravi sjaj kože. Elemis Pro-Collagen Rose Marine sadrži i ulja slatkog badema, jojobe i kokosa koji daju laganu bazu te se ulje brzo upija i daje svjež izgled lica.

Pročitajte i: