Kako se našminkati moderno

      Nema komentara na Kako se našminkati moderno

Oglas

Kako se našminkati moderno

Da biste se našminkali moderno stavite naglasak na ten. Nanesite kvalitetan odgovarajući puder, dobro osjenčite lice i naglasite jagodice.

Moderna su rumenila smeđih tonova, te nijanse boje breskve za nešto svježiji makeup. Rumenilo nanesite u liniji ispod jagodica(od sredine uha prema kutu usana) kako biste ih istaknuli..

Guste obrve su neizostavan dio modernog makupa već nekoliko sezona, pa ako već niste, nabavite kvalitetnu četku i sjenilo za obrve. Neki proizvođači u ponudi imaju odlične kalupe za crtanje obrva, koji će vam pomoći u oblikovanju dok vam crtanje obrva ne postane rutina.

Smoky šminka na očima je trend koji gotovo nikad ne izlazi iz mode, ali je ove sezone naglašeniji nego proteklih godina. Ovisno o prilici koristit ćete smeđe sjenilo (za dnevne prilike), crno (za večernje) ili neku metalik nijansu (za svečane prilike).

Crni tuš je i dalje popularan, ali ne i obvezan. Ovisno o preferencijama možete ga ostaviti u rutini šminkanja ili ga zamijeniti olovkom za oči, koja daje nešto blaži dojam.

Tri su dominantne boje ruža crvena, boja vina i blago ružičasta boje usana.

Umjetne trepavice lagano izlaze iz mode, pa ako su i vama dosadile, ova sezona je prilika da pronađete neku novu odličnu maskaru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *