Kako se našminkati moderno – make up za jesen i zimu 2020/21.

20. rujna 2020. 8 By Ljepota COVER magazin

Kako se našminkati moderno – make up za jesen i zimu 2020/21.

Da biste se našminkali moderno stavite naglasak na ten. Nanesite kvalitetan odgovarajući puder, dobro osjenčite lice i naglasite jagodice.

Moderna su rumenila smeđih tonova, te nijanse boje breskve i ružičaste za nešto svježiji makeup. Rumenilo nanesite u liniji ispod jagodica (od sredine uha prema kutu usana) kako biste ih istaknuli..

Guste obrve su neizostavan dio modernog makupa već nekoliko sezona, pa ako već niste, nabavite kvalitetnu četku i sjenilo za obrve. Neki proizvođači u ponudi imaju odlične kalupe za crtanje obrva, koji će vam pomoći u oblikovanju dok vam crtanje obrva ne postane rutina.

Smoky šminka na očima je trend koji gotovo nikad ne izlazi iz mode, ali je ove sezone naglašeniji nego proteklih godina. Ovisno o prilici koristit ćete smeđe sjenilo (za dnevne prilike), crno (za večernje) ili neku metalik nijansu (za svečane prilike). Sjaj je ponovno veliki trend na očima, metalik sjenila i šljokice su nezaobilazni.

Crni tuš je i dalje popularan, ali ne i obvezan. Ovisno o preferencijama možete ga ostaviti u rutini šminkanja ili ga zamijeniti olovkom za oči, koja daje nešto blaži dojam.

Tri su dominantne boje ruža crvena, boja vina i blago ružičasta boje usana.

Umjetne trepavice lagano izlaze iz mode, pa ako su i vama dosadile, ova sezona je prilika da pronađete neku novu odličnu maskaru.

Trendovi šminke za jesen i zimu 2020/21. u najnovijim kolekcijama:

Urban Decay – Stoned paleta

Estee Lauder

Armani beauty

By Terry – V.I.P. EXPERT PARIS BY NIGHT PALETTE

Guerlain

Natasha Denona

Natasha Denona

NYX

NYX

Natasha Denona

Charlotte Tilbury

Huda Beauty