Kako se našminkati moderno – make up za proljeće i ljeto 2020.

Oglas

Kako se našminkati moderno – make up za proljeće i ljeto 2020.

Da biste se našminkali moderno stavite naglasak na ten. Nanesite kvalitetan odgovarajući puder, dobro osjenčite lice i naglasite jagodice.

Moderna su rumenila smeđih tonova, te nijanse boje breskve i ružičaste za nešto svježiji makeup. Rumenilo nanesite u liniji ispod jagodica (od sredine uha prema kutu usana) kako biste ih istaknuli..

Guste obrve su neizostavan dio modernog makupa već nekoliko sezona, pa ako već niste, nabavite kvalitetnu četku i sjenilo za obrve. Neki proizvođači u ponudi imaju odlične kalupe za crtanje obrva, koji će vam pomoći u oblikovanju dok vam crtanje obrva ne postane rutina.

Smoky šminka na očima je trend koji gotovo nikad ne izlazi iz mode, ali je ove sezone naglašeniji nego proteklih godina. Ovisno o prilici koristit ćete smeđe sjenilo (za dnevne prilike), crno (za večernje) ili neku metalik nijansu (za svečane prilike).

Crni tuš je i dalje popularan, ali ne i obvezan. Ovisno o preferencijama možete ga ostaviti u rutini šminkanja ili ga zamijeniti olovkom za oči, koja daje nešto blaži dojam.

Tri su dominantne boje ruža crvena, boja vina i blago ružičasta boje usana.

Umjetne trepavice lagano izlaze iz mode, pa ako su i vama dosadile, ova sezona je prilika da pronađete neku novu odličnu maskaru.

Trendovi šminke za proljeće i ljeto 2020. u najnovijim kolekcijama:

 

Top trendovi šminkanja za proljeće i ljeto 2020.

 

Odgovori

*