Patrick Dempsey 2

Patrick Dempsey 2

Patrick Dempsey 2

Miris Patrick Dempsey 2, razvijen u suradnji kozmetičke kuće Avon Products, Inc. s američkim glumcem Patrickom Dempseyjem te inspiriran njegovim dugogodišnjim brakom s Jillian Dempsey, inače globalnom Avonovom kreativnom direktoricom, dostupan je u Hrvatskoj putem Avonovog kataloga.

Miris Patrick Demsey 2 dobitnik je prestižne nagrade FiFi, svojevrsnog Oscara u svijetu parfema. Naime, u lipnju u New Yorku parfemska industrija Fragrance Foundation proglasila ga je najboljim parfemom u kategoriji direktne prodaje.

Popularni McDreamy iz serije „Uvod u anatomiju“ sudjelovao je, kao i pri stvaranju prvog mirisa Unscripted, u svim komponentama izrade parfema – bio je uključen u koncept, mirisne note, naziv i oblikovanje ambalaže mirisa. No, za razliku od prvog mirisa, inspiriranog glumčevom potragom za osobnim strastima, nadahnuće za novi parfem proizišlo je iz čvrste povezanosti dvoje ljudi, intimnosti i snage koja se veže uz broj 2.

„Patrick Dempsey 2 uključuje osobnu dimenziju, osjećaj intimnosti. Istovremeno odiše svježinom, a posebnu notu daje mu mandarina okružena začinima, muškatnim oraščićem i šafranom. U srcu parfema dominiraju note smokve te začinjeni drveni akordi, dok osnova pruža toplu orijentalnu podršku olibanuma, pačulija i mošusa. Tako Patrick Dempsey 2 zapravo predstavlja sofisticiranu evoluciju Unscripteda“, rekao je Patrick Dempsey.

Ostavite komentar

*