19. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Na kojim make up proizvodima možete uštedjeti, a na kojima ne?!

Često se pitate na koje proizvode za šminkanje stvarno treba potrošiti dosta novca...

Na kojim make up proizvodima možete uštedjeti, a na kojima ne?!

Često se pitate na koje proizvode za šminkanje stvarno treba potrošiti dosta novca i nije preporučljivo štedjeti, a koje možemo kupiti i nešto povoljnije? Evo nekoliko savjeta kako bi vam olakšali ovu dilemu:

– Uštedjeti možete na tušu i olovci za oči, dok biste za dobro sjenilo trebali biti spremni odvojiti nešto više novca iz svog budžeta ukoliko želite da vam ono traje cijeli dan.

– Puder i korektor nisu proizvodi na kojima biste trebali štedjeti. Pronađite odgovarajuće bojom i teksturom i nemojte se bojati uložiti u njih jer oni stvarno trebaju trajati i prekriti sve nedostatke, a ujedno ne stvarati vam probleme na koži.

– Nemojte pokušavati uštedjeti na četki za kosu, no, uštedjeti možete na četkama za šminkanje.

– Šamponi za kosu i regeneratori ne moraju biti skupi. Razlog zašto su neki od njih skuplji su ne zbog njihovih sastojaka nego istraživanja koje provode. Ukoliko pronađete dobar šampon i nešto povoljnije ne treba vas gristi savjest, no, ono na čemu ne biste trebali štedjeti je dobar fen za kosu.

– Značajno možete uštedjeti na ruževima i sjajilima. Rijetko koji, pa čak i oni najskuplji mogu izdržati dovoljno dugo i svejedno ih morate popravljati nakon obroka. Slobodno kupite one nešto povoljnije.

– Na dosta proizvoda možete uštedjeti, no, rumenila, bronzeri i puderi u bilo kakvom obliku su proizvodi na koje vam stvarno ne bi trebalo biti žao odvojiti nešto više novca.