Belle d’Opium – novi Yves Saint Laurent miris

Belle d’Opium – novi Yves Saint Laurent miris

I’m your addiction…

Belle d’Opium je novi orijentalni svijetli miris s modernom, vertikalnom strukturom gdje prevladavaju nargila i tamjan. Duh mirisa obilježen je obiljem rijetkih i dragocjenih sastojaka.

Izazov je kreirati novi misteriozni orijentalni miris koji utjelovljuje modernu ženu. Današnja YSL žena je zagonetna i senzualna. Ona je odraz različitosti, modernog vremena i luksuza Yves Saint Laurent kuće.

Belle d’Opium žena je kao nova Salomé, svestrana, ona je fantastično biće i pojava. Kao i Salomé, ona posjeduje ljepotu i gracioznost kojoj nijedan muškarac ne može odoljeti…

Žena je središte zbivanja, ona je izvor svih ovisnosti.

Što se tiče sastojaka, za Belle d’Opium, moć ovisnosti proizlazi iz jednog neobičnog spoja tamjana i nargile. To je spoj koji je ujedno sladak i neodoljiv (uz gornje note breskve i mandarine). Priča o Opiumu ne bi bila potpuna bez dodatka začinskih nota. Zato je ovaj put prednost dana bijelom papru kako bi zastupao modernu viziju Belle d’Opium mirisa.

Što se tiče baznih nota, Belle d’Opium ponovno koristi strukturu pačuli / sandalovina koja se razvija u bogate note smole.
Cvjetni potpis s predanim podnotama objedinjuje aromu cvjetova kao što su ljiljan iz Casablance, jasmin i gardenija sa začinskim tragovima tamjana i dimnim vrtlogom nargile.

Ovi zanosni i svijetli utisci su predigra za skok u ugodne i misteriozne dubine senzualnosti.

Belle d’Opium pronalazi inspiraciju u kreativnoj viziji Stefana Pilatija, Umjetničkog  Direktora Yves Saint Laurent kuće.

Mélanie Thierry, francuska filmska i kazališna nova zvijezda, je zaštitno lice mirisa Belle d’Opium.


Komentari

Odgovori

*