29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Tajna buđenja s odličnom frizurom

Oko 11 sati uvečer vaša frizura izgleda odlično, ali osam sati kasnije, ujutro gledate u ogledalo i pitate se što se dogodilo s vašom kosom...

Tajna buđenja s odličnom frizurom

Oko 11 sati uvečer vaša frizura izgleda odlično, ali osam sati kasnije, ujutro gledate u ogledalo i pitate se što se dogodilo s vašom kosom. Neke su žene izvježbale spavanje u pozi mumije, ali većina nas ne može kontrolirati pokrete tijekom noći, pa je ova opcija isključena. Možda vašoj kosi nema pomoći, pa je jedina mogućnost ranojutarnje feniranje, ali ako biste radije ostali u krevetu nekoliko minuta duže vrijedi isprobati sljedeće savjete.

Promijenite jastučnice

Marilyn Monroe i Bette Davis savjetovale su spavanje na satenskim posteljinama za ljepšu kožu i kosu. Kvalitetan saten i neke posebne vrste vunenih tkanina smanjuju znojenje tijekom noći pa će to djelomično spriječiti kvarenje frizure.

Punđa

Punđe i pletenice najbolji su način da svoje kovrče sačuvate do jutra. Punđu učvrstite elastičnom gumom, a nikako krutim kopčama jer biste se mogli ozlijediti tijekom noći.

Gumene kopče

Gumene kopče su odlične za namještanje šiški budući da su šiške možda i najzahtjevnije ujutro. Gumene kopče omogučit će vam da šiške namjestite na stranu koju želite bez neugodnih iznenađenja ujutro.

Najbolje kupovne maske za kosu – savršene maske za lijepu i zdravu kosu