Kako nanositi BB kremu?

      Nema komentara na Kako nanositi BB kremu?

Oglas

Kako nanositi BB kremu?

Kako nanijeti BB kremu?

BB kreme su trend koji se ubrzano širi. Ako ste već čuli o njima i želite ih probati, ali niste sigurni kako to napraviti, ispod su neki prijedlozi za vas.

BB krema se može koristiti kao hidratantna krema, highlighter, primer, puder, korektor i krema za zaštitu od sunca.

S obzirom da većina ima jako dobru zaštitu od sunca i solidno prekrivanje mnogima bi mogle BB kreme biti dobar izbor za ljeto.

Ovisno o vašem tipu kože morate pronaći odgovarajuću, neku su matirajuće dok druge daju sjaj koži, neke su bez boje dok su druge u boji, neke djelomično prekrivaju dok druge daju potpuno prekrivanje.

–    Osim ako vam je koža masna, ispod BB kreme nanesite hidratantnu kremu. Iako za mnoge kažu da su krema i tekući puder u jednom, lakše se nanose i bolje sjedaju na kožu ako ste već nanijeli dnevnu kremu, posebno ako imate suhu kožu, ali i za normalnu kožu probajte kombinaciju dnevna, a zatim BB krema. Ako preskočite dnevnu kremu, koža bi vam mogla ispasti flekava budući da ćete teže ravnomjerno nanijeli BB kremu.

–     BB kreme se najbolje nanose prstima, bez korištenja kistova i spužvi. Na taj ćete način dobiti prirodniji izgled. Nanesite je na lice laganim kružnim pokretima istovremeno masirajući lice.

–    Koristite je kao korektor. Na mjestima na kojima trebate dodatno prekrivanje stavite BB kremu. Ona je dobar izbor za prekrivanje crvenila, ožiljaka, pjega pa čak i tamnih podočnjaka.

–    Za jače prekrivanje nakon BB kreme nanesite puder u prahu. Ali pričekajte da se krema prvo dobro upije, dakle bar minutu ili dvije.

–    Ako imate tamniji ton kože, BB kremu pomiješajte s tekućim puderom kako biste dobili odgovarajuću nijansu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *