Kako nanositi BB kremu?

      Nema komentara na Kako nanositi BB kremu?

Oglas

 

Kako nanijeti BB kremu?

BB kreme su trend koji se ubrzano širi. Ako ste već čuli o njima i želite ih probati, ali niste sigurni kako to napraviti, ispod su neki prijedlozi za vas.

BB krema se može koristiti kao hidratantna krema, highlighter, primer, puder, korektor i krema za zaštitu od sunca.

S obzirom da većina ima jako dobru zaštitu od sunca i solidno prekrivanje mnogima bi mogle BB kreme biti dobar izbor za ljeto.

Ovisno o vašem tipu kože morate pronaći odgovarajuću, neku su matirajuće dok druge daju sjaj koži, neke su bez boje dok su druge u boji, neke djelomično prekrivaju dok druge daju potpuno prekrivanje.

–    Osim ako vam je koža masna, ispod BB kreme nanesite hidratantnu kremu. Iako za mnoge kažu da su krema i tekući puder u jednom, lakše se nanose i bolje sjedaju na kožu ako ste već nanijeli dnevnu kremu, posebno ako imate suhu kožu, ali i za normalnu kožu probajte kombinaciju dnevna, a zatim BB krema. Ako preskočite dnevnu kremu, koža bi vam mogla ispasti flekava budući da ćete teže ravnomjerno nanijeli BB kremu.

–     BB kreme se najbolje nanose prstima, bez korištenja kistova i spužvi. Na taj ćete način dobiti prirodniji izgled. Nanesite je na lice laganim kružnim pokretima istovremeno masirajući lice.

–    Koristite je kao korektor. Na mjestima na kojima trebate dodatno prekrivanje stavite BB kremu. Ona je dobar izbor za prekrivanje crvenila, ožiljaka, pjega pa čak i tamnih podočnjaka.

–    Za jače prekrivanje nakon BB kreme nanesite puder u prahu. Ali pričekajte da se krema prvo dobro upije, dakle bar minutu ili dvije.

–    Ako imate tamniji ton kože, BB kremu pomiješajte s tekućim puderom kako biste dobili odgovarajuću nijansu.

Odgovori

*