26. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Što dermatolozi savjetuju za lijepu kožu?!

Ovo su najbolji savjeti za kožu od top dermatologa. Trikovi koji će vam pomoći da vaša koža izgleda bolje u svakom trenutku...

Što dermatolozi savjetuju za lijepu kožu?!

Ovo su najbolji savjeti za kožu od top dermatologa. Trikovi koji će vam pomoći da vaša koža izgleda bolje u svakom trenutku:

– Ukoliko imate izražene podočnjake prije izlaska iz kuće stavite nešto hladno na oči. Osim hladnih predmeta jednak efekt će imati i vrećice crnog čaja.

– Pazite na svoje ruke. Nemojte ih zaboraviti redovito mazati s kremama koje usporavaju starenje i eliminiraju tamne mrlje.

– Nemojte podcjenjivati moć kreme za područje oko očiju. Redovito se mažite kako bi smanjili vidljivost bora koje imate  i spriječili nastajanje novih.

– Krema sa zaštitnim faktorom je vaš dobar prijatelj. Štitite svoju kožu kad god je izlažete suncu, čak i u kratkim periodima.

– Nemojte često koristiti intenzivne tretmane. Nakon njih koža je ljepša, sjajnija, glatka, no, ukoliko budete često ponavljali tretmane prouzrokovat ćete dodatne iritacije. Sa svime umjereno.

– Ako imate kožu sklonu aknama nemojte je samo isušivati, i njoj je potrebno vlažnosti. Pronađite kremu koja će vašoj koži pružiti dovoljnu vlažnost a ne isušiti je.

– Spavajte dovoljno. 8 sati sna dnevno je nužno da bi vaša koža dobro izgledala.

– Zadržite pozitivan stav. Najbolje ćete izgledati ako se dobro  i osjećate. Zadržite pozitivne misli u glavi, vjerujte u sebe, smanjite stres i jednostavno se dobro osjećajte. To će se na vašoj koži i vidjeti.

Povratak na početnu: Ljepota