Što dermatolozi savjetuju za lijepu kožu?!

Što dermatolozi savjetuju za lijepu kožu?!

Ovo su najbolji savjeti za kožu od top dermatologa. Trikovi koji će vam pomoći da vaša koža izgleda bolje u svakom trenutku:

– Ukoliko imate izražene podočnjake prije izlaska iz kuće stavite nešto hladno na oči. Osim hladnih predmeta jednak efekt će imati i vrećice crnog čaja.

– Pazite na svoje ruke. Nemojte ih zaboraviti redovito mazati s kremama koje usporavaju starenje i eliminiraju tamne mrlje.

– Nemojte podcjenjivati moć kreme za područje oko očiju. Redovito se mažite kako bi smanjili vidljivost bora koje imate  i spriječili nastajanje novih.

– Krema sa zaštitnim faktorom je vaš dobar prijatelj. Štitite svoju kožu kad god je izlažete suncu, čak i u kratkim periodima.

– Nemojte često koristiti intenzivne tretmane. Nakon njih koža je ljepša, sjajnija, glatka, no, ukoliko budete često ponavljali tretmane prouzrokovat ćete dodatne iritacije. Sa svime umjereno.

– Ako imate kožu sklonu aknama nemojte je samo isušivati, i njoj je potrebno vlažnosti. Pronađite kremu koja će vašoj koži pružiti dovoljnu vlažnost a ne isušiti je.

– Spavajte dovoljno. 8 sati sna dnevno je nužno da bi vaša koža dobro izgledala.

– Zadržite pozitivan stav. Najbolje ćete izgledati ako se dobro  i osjećate. Zadržite pozitivne misli u glavi, vjerujte u sebe, smanjite stres i jednostavno se dobro osjećajte. To će se na vašoj koži i vidjeti.

Povratak na početnu: Ljepota


Komentari

Odgovori

*