29. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Uživajte u dugotrajnom osjećaju svježine uz NIVEA Fresh Sensation antiperspiranate

Tijekom ljetnih mjeseci i vrućina ponekad nam je jedini spas hladan tuš, a nakon tuširanja većina od nas prvo poseže za dezodoransom, ne bismo li osigurali da taj ugodan osjećaj svježine traje što je dulje moguće.

S novim, NIVEA Fresh Sensation antiperspirantom u spreju i roll-onu otkrijte dugotrajnu svježinu i uklonite neugodni tjelesni miris. Njegova tajna leži u jedinstvenoj NIVEA INFINIFRESH formuli koja svojom antibakterijskom snagom ne samo da maskira neugodni miris, već učinkovito eliminira bakterije prije nego što se on uopće pojavi.

Uskočite u omiljene ljetne odjevne kombinacije i uživajte u mirisu senzualnog cvijeća i sočnog bobičastog voća koji će vas pratiti cijeli dan! Pružite svojoj koži zaštitu protiv znojenja i njegu uz NIVEA Fresh Sensation antiperspirant u spreju i roll-onu.

• 72 sata zaštite od znojenja i neugodnih mirisa
• Sadrži jedinstvenu INFINIFRESH formulu koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise
• Pouzdan antiperspirant sa svježim i dugotrajnim mirisom
• Ne sadrži etilni alkohol

Muškarci, bez ljubomore, dugotrajni miris i osjećaj svježine i vama će osigurati NIVEA MEN Fresh Sensation antiperspirantu spreju i roll-onu. Podnošljivost za kožu je dermatološki dokazana, a ujedno je i odobren za osjetljivu kožu.