27. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Mäurer & Wirtz: Ekskluzivni parfemi za Božić

Potraga za savršenim božićnim poklonom postaje stvar srca, a ekskluzivni mirisni pokloni pokazuju se kao elegantna i bezvremena ideja za poklon.

Ekskluzivni parfemi za Božić

Kada dani postanu kraći, a noći duže, znamo da se bliži vrijeme blagdanskih trenutaka u okružju voljenih osoba. U tim magičnim danima svaki detalj ima važnost. Potraga za savršenim božićnim poklonom postaje stvar srca, a ekskluzivni mirisni pokloni pokazuju se kao elegantna i bezvremena ideja za poklon. Mäurer & Wirtz predstavlja najekskluzivnije favorite za pod bor.

Baldessarini Uomo

A Romantic Match! Baldessarini Uomo je muški mirisni pandan bestseleru Baldessarini Bella – svježa i drvena kompozicija s šarmantnim muškim nijansama. Za samouvjerene i autentične muškarce.

Baldessarini Bella Absolu

Inspirirano uspješnim mirisom Baldessarini Bella, lansirana je intenzivnija verzija Baldessarini Bella Absolu za večernje sate. Voćni, cvjetni i ženstveni parfem pretvara osobu koja ga nosi u „kraljicu noći” i naglašava žensku snagu i ljupkost.

4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood

Potpuno inspiriran prirodom, miris 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood čarobno povezuje dva kontrastna sastojka i naglašava žensku karizmu, snagu i jedinstvenost. Izvanredan cvjetno-drvenasti Eaux de Cologne koji osnažuje, jača i stimulira.

hej:pure pure lemon

Citrusno-transparentna mirisna varijanta pure lemon nadopunjuje postojeću nagrađenu kolekciju i savršen je odabir za sve ljubitelje „Clean Fragrances“. Prozirni, citrusno-cvjetni miris, čist poput jutarnjeg odsjaja sunca na rosom prekrivenom bijelom cvijetu citrusa.