28. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Tajne koje vam vaš frizer neće reći

Izbjegavajte posjete frizeru petkom navečer i subotom ujutro. Subotom ujutro su uvijek gužve zbog raznih svečanosti i frizer neće imati dovoljno vremena...

Tajne koje vam vaš frizer neće reći

– Izbjegavajte posjete frizeru petkom navečer i subotom ujutro. Subotom ujutro su uvijek gužve zbog raznih svečanosti i frizer neće imati dovoljno vremena posvetiti se vama, petkom navečer su svi umorni, pa se nemojte iznenaditi i ako je vaš frizer.

– Frizerski salon radije posjećujte početkom tjedna (utorak ili srijeda) kada je vaš frizer odmoran i pun novih, dobrih ideja.

– Ukoliko želite neku značajniju promjenu obavezno donesite sliku kakvu frizuru želite. Riječima ćete teško opisati što točno želite i vrlo lako može doći do nesporazuma, a to vrlo vjerojatno neće biti u vašu korist.

– Na vrijeme se naručite. Nemojte zvati u zadnji tren i očekivati da će imati dovoljno vremena za vas. Radije nazovite tjedan-dva unaprijed kako biste dogovorili termin koji će vam odgovarati.

– Nemojte kasniti. Kašnjenje svakog frizera posebno iritira. Ne samo da na taj način pokazujete nepoštovanje i bezobzirnost prema njihovom vremenu nego im automatski cijeli raspored pomičete i sigurno se neće dovoljno posvetiti vašoj frizuri kao što bi da ste došli nekoliko minuta ranije.

– Ostavite napojnicu. Ukoliko imate dobrog frizera i zadovoljni ste s njegovim uslugama nemojte zaboraviti ostaviti napojnicu.

– Nemojte govoriti u centimetrima ukoliko želite skratiti kosu. Radije pokažite rukom za koliko želite skratiti vrhove kako biste izbjegli nesporazume.

– Ukoliko ste očajni i zovete u zadnji tren – budite iskreni. Otvoreno im recite da ste potpuno zaboravili na vrijeme se naručiti i zaboravite na neke neuvjerljive izgovore.

Vezano:

PROBLEMI S KOSOM – 30 rješenja za učestale probleme s kosom