Jesenski trendovi za lakove za nokte

      Nema komentara na Jesenski trendovi za lakove za nokte

Oglas

Jesenski trendovi za lakove za nokte

Sa sve hladnijim vremenom mijenjaju se i moderne boje lakova za nokte. Jesenski nokti trebaju zasjati punim sjajem.  Za jesen – zimu 2018 / 2019. isprobajte sljedeće boje:

1.       Boja vina – boja koja je tijekom hladnijih dana uvijek moderna i popularna jer ostavlja jak i impresivan dojam. U kombinaciji sa zlatnom ili nekom svjetlijom pastelnom bojom dati će izvanredan i super moderan look. 

Osim boje vina moderna je i žarko crvena u svoj svojoj raskoši. Jer što je prosinac bez crvene boje?!

2.       Srebrna i zlatna – odaberite onu koja vam više odgovara uz vaš stil i garderobu i dopustite svojim noktima da blješte. Ako želite super moderan izgled noktiju napravite francusku manikuru s neobičnom kombinacijom boja, npr. zlatna- narančasta, srebrna – roza.

3.       Zelena – Ove sezone zelena je hit, stoga, ukoliko želite ostaviti dobar dojam neizbježan je lak u ovoj boji. Essie je za ovu sezonu predstavio nešto vedrije nijanse zelene, dok su kod ostalih kozmetičkih kuća popularnije nijanse maslinaste koje idu prema zemljanim tonovima i sivoj.

4.       Pastelno rozi– Lak koji neće posebno naglasiti vaš izgled, no uvijek će izgledati lijepo i uredno,  s njim nikad ne možete pogriješiti.

,

5. Bež – Ovo je neutralna boja koja je gotovo uvijek moderna, ali ove sezone predstavljena je u gotovo svim kampanjama kozmetičkih kuća.

Odgovori

*