28. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Što boja laka za nokte govori o vama?!

Mnoge žene boju laka biraju prema trendovima...

Što boja laka za nokte govori o vama?!

Mnoge žene boju laka biraju prema trendovima, no kako uvijek ima više boja u trendu svatko izabere one koje mu više odgovaraju. Osim toga postoje boje laka za nokte koje nosimo bez obzira jesu li su u trendu ili ne.

Evo što izbor boje laka za nokte govori o osobnosti:

Neon

Osobe koje biraju ovakve boje se vole isticati, a zrače pozitivnom energijom, vole zabavu i uzbuđenja.

neon

Neonske boje su dojmljive, ali i zaigrane. One su uglavnom svijetle ili srednje jake boje, no istovremeno, izražajne. S obzirom da neonske boje obuhvaćaju širi spektar boja, mogu se jednostavno prilagoditi svakom stilu, izborom boje i nijanse.

Plava boja

Plava boja karakterizira smirene osobe. Posebno se to odnosi na svijetle i pastelne plave boje.

plava

Plava boja podsjeća na more, na nebo, plavetnilo, te djeluje umirujuće. Plavi lakovi za nokte se dobro slažu s različitim bojama odjeće, te se mogu lako uklopiti u look.

Tamno plava noja laka za nakote se dobro slaže sa svjetlijim tenom, dok se pastelne nijanse plave i one koje imaju sivi podton dobro slažu sa tamnijim i preplanulim tenom.

Višebojni lakovi i boje koje se prelijevaju

Ovakve boje laka za nokte su idealne za osobe koje žele zasjati i biti primijećene, no vrlo brzo se mogu iz otvorene osobe pretvoriti u misterioznu zavodnicu.

visebojni lakovi

Prelijevanje boja, te drugačiji dojam boje iz različitih kutova daje dimenzionalnost, ali i upečatljivost ovim lakovima za nokte, čak i kada nisu izražene nijanse.

Ovakvi lakovi za nokte su dojmljivi, ali istovremeno prilagodljivi. Osnovne boje laka se razlikuju te variraju od neutralnih, jakih do tamnih boja.

Pastelne nijanse su u ovoj kombinaciji neutralne, ali istovremeno zanimljive.

Lakovi za nokte u bojama koje se prelijevaju mogu biti odličan izbor kada se traže neutralne nijanse koje odgovaraju sa različitim stilovima odjeće, ali i istovremeno da ne odvlače pažnju, te nisu potpuno neutralni.

Crvena boja

Skoro sve nijanse crvenog laka za nokte govore o energičnoj i strastvenoj osobi. One vole djelovati i ostvariti ono što zamisle.

crvena

Crvena boja ima posebno mjesto, te se uvijek ističe. Crveni lak za nokte se slaže sa većinom odjeće i stilova, a istovremeno dodaje glamurozan, ali i upečatljiv dojam. Crveni lak za nokte može biti zanimljiv modni detalj.

Tamne nijanse crvene se dobro slažu s tamnim tonovima kože, dok svjetlije nijanse crvene, kao i one s narančastim podtonom odgovaraju svjetlijim tipovima.

Crvena boja općenito, a tako i crvena boja laka za nokte, je boja koja je skoro uvijek u modi te se s njom teško može pogriješiti.

Tirkizna i zelena boja laka za nokte

Ovo je idealan izbor za avanturistički tip koji neprestano traži nove izazove.

tirkizna i zelena

Tirkizna boja laka za nokte je zabavna, ali i elegantna. Neutralna nijansa koja je privlači pogled, te istovremeno zrači elegancijom i zaigranošću.

Zeleni lakovi za nokte podsjećaju na prirodu, tropske boje odličan su izbor za ljeto.

Svijetlom tenu odgovara širok spektar zelenih nijansi, dok će tamnom tenu odgovarati tamnije nijanse, maslinasto zelena, ali i zelene boje s metalik sjajem, te svjetlije nijanse koje imaju dubinu.

Boja breskve i koraljne nijanse

Čest su izbor kod osoba koje žive za trenutak u kojem se nalaze. Također karakterizira osobe koje vole izlaske.

boja breskve

Boja breskve je zanimljiva, te se često spominje kao ljetna nijansa, ali i kao neutralna nijansa za cijelu godinu. Uglavnom se svjetle i izražajnije boje breskve smatraju ljetnim, dok pastelne i neutralne, pomalo zagasitiji zimskim nijansama.

Prednost je što lakovi boje breskve izgledaju dobro na većini tenova.

Šljokičasti lakovi

Šarmantne osobe, pune energije koje se vole zabavljati, ali i zasjati.

sljokicasti lakovi

Ljubičasta boja

Ovakvi lakovi su idealan izbor za osobe koje se dobro osjećaju u svojoj koži, te u većini situacija traže ono pozitivno.

ljubicasta boja

Nail art

Ovakvi lakovi govore o kreativnim osobama, ali i o osobama koje vole isprobavati nove stvari.

nail art

Žuta boja

Boja sunca je idealan izbor za tople, nasmiješene osobe.

zuta boja

Bezbojni i svijetli lakovi

Čest izbor organiziranih osoba, ali i onih koje se ne boje pokazati svoje pravo lice.

bezbojni lakovi

Metalic lakovi

Izbor metalik boje laka govori o jakoj osobnosti.

metalik

Pročitajte i: