Crveni lak za nokte

Crveni lak za nokte

Ovo je idealno doba godine za crveni ruž i lak. Bez obzira na modne trendove, on uvijek lijepo izgleda.

Crveni nokti govore svima oko vas da ste samopouzdana osoba, da vas nije strah preuzimati rizike i da pazite na svaki djeliće sebe, pa tako i nokte.

-1- Prije nanošenja –

Koju boju ćete odabrati?

Razbijte mit kako postoji samo jedna crvena boja. Za svaki ton kože postoji i crvena koja mu najbolje odgovara. Kako biste pronašli onu koja vama idealno pristaje izaberite par crvenih lakova koji vam se najviše sviđaju, a zatim plastični testni nokat prislonite na svoj, kako bite utvrdili koja vam pristaje. Inače, vrijedi pravilo da što je boja vaše kože hladnija, da težite boji s više primjese plavih tonova. Što je boja vaše kože toplija, krećite se prema narančastoj.

– 2 –  Za vrijeme nanošenja –

Nanesite najmanje dva sloja. Nanesite prvi, pričekajte da se osuši, a zatim drugi sloj. Ne bi bilo loše da nanesete i završni sjajni premaz koji će prikriti eventualne nedostatke nastale prilikom nanošenja crvenog laka.

– 3 – Nakon –

Loša strana uočljivih lakova za nokte je da će ostaviti pigment na vašem noktu kada skinete lak. Da biste ga potpuno uklonili iščetkajte nokte sa sodom bikarbonom i starom četkicom za zube. To bi trebalo ukloniti i žute mrlje na noktima. Nakon toga hidratizirajte nokat jer soda može biti vrlo oštra. Druga opcija je prije laka nanositi prozirnu bazu.

 

Najmodernije boje laka za nokte

Što boja laka za nokte govori o vama?!

Kako do jačih noktiju – bazni lakovi za nokte

Ostavite komentar

*