13. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Nova OlivalSun linija za sigurno uživanje u suncu

Tvrtka Olival odavno je osvojila tržište i potrošače svojom linijom proizvoda za sunce...

Nova OlivalSun linija za sigurno uživanje u suncu

Nova OlivalSun linija za sigurno uživanje u suncu

Tvrtka Olival odavno je osvojila tržište i potrošače svojom linijom proizvoda za sunce. Na dvadeseti rođendan Olivalove linije za zaštitu od sunca predstavljena je potpuno nova, poboljšana i proširena linija proizvoda za sigurno uživanje u suncu, temeljena na prepoznatljivim i tradicijskim recepturama, uz dodatnu poboljšanu formulaciju, sukladno najnovijim trendovima.

olival_5Nova OlivalSun linija sastoji se od 15 proizvoda u tri podkategorije: zaštita odraslih, djece i proizvodi za ubrzano tamnjenje. SunMilk, SunCream i SunOilé čine liniju za zaštitu odraslih kojima pripada i SunSOS losion nakon sunčanja. SunKids  je linija za djecu,  a proizvodi za ubrzano tamnjenje nalaze se u liniji naziva SunTané. Uz novu, poboljšanu ambalažu osnovne karakteristike ove linije su i promjene u formulaciji uz uporabu novih generacija brže razmazivih i upijajućih emulzija te vodootpornost za dugotrajniju zaštitu. Prirodni sastojci poput ekstra djevičanskog maslinovog ulja i kakao maslaca i dalje su prepoznatljiv sastavni dio Olivalovih preparata kako bi uz zaštitne faktore kožu dubinski nahranili i njegovali, a sve to dodatno je naglašeno ugodnom mirisnom notom kokosa.

SunMilk sa zaštitnim faktorom 30 i 50 i SunCream sa zaštitnim faktorom 30 namijenjeni su osobama svjetlije puti, dok će tamniju put prilikom izlaganja suncu odlično zaštititi preparati sa zaštitnim faktorom 15 i 20. Svi proizvodi sadrže kombinaciju mineralnih i kemijskih filtera koji pokrivaju UVA i UVB spektar sunčevih zraka, a korištenjem novih emulzija u formulaciji postignuta je znatno lakša i bolja razmazivost mlijeka, što skraćuje vrijeme pripreme kože izlaganju suncu.

Za one koji preferiraju ulja, zaštitu će pronaći u novoj  SunOilé liniji, a poznato je da ulja koži daju ujednačen i preplanuo ten uz dodatnu hidratizaciju sprječavajući njeno prerano ljuštenje.  Osim sa zaštitnim faktorom 10, SunOilé nudi i visoki zaštitni faktor 30, te je ujedno i prvo ulje s tako visokim faktorom na našem tržištu.

olival_4

SunSOS losion, kako mu sam naziv govori, spas je za kožu nakon izlaganja sunčevim zrakama. Zahvaljujući poboljšanoj formulaciji s dodatno pojačanim efektom hlađenja, ovaj losion koži pruža trenutačno olakšanje.  Aloa vera i pantenol djeluju umirujuće i protuupalno, a ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac kožu dubinski hrane. Osim što umiruje i regenerira kožu dajući joj zdravi izgled djeluje i na produženi efekt preplanulosti.

Nova OlivalSun linija za sigurno uživanje u suncu

Za ljubiteljice preplanulog tena koje žele ubrzano postići tamniju boju,  SunTané linija donosi čak četiri preparata koja pomažu lako doći do željenog cilja. Novitet je SunGold zlatno ulje za tamnjenje, a sadrži zlatne čestice koje će uz efekt preplanulosti podariti koži divan zlatni sjaj i glamurozni izgled. Za pobornice suhih ulja tu je SunTané sa brzo upijajućim efektom. Poklonice pekmeza za ubrzano tamnjenje s osjetljivijom i svjetlijom kožom ovo ljeto će biti osobito zadovoljne jer novi SunTané pekmez za ubrzano tamnjenje sadrži i zaštitni faktor 10+ po čemu se dodatno izdvaja kao jedini takav na tržištu.

olival_2

O nježnoj dječjoj koži treba brinuti s posebnom pažnjom te s osobito snažnim naglaskom na pravilnu zaštitu od opasnih sunčevih UV zraka.  U Olival SunKids liniji za zaštitu dječje kože lica i tijela možete birati između SunKids spreja i kreme sa SPF 30+ i 50+. Osim što štite od širokog spektra UVA i UVB sunčevih zraka, svi proizvodi su vodootporni, ne sadrže parabene, mirise, mineralna ulja i boje, ugodnog su mirisa te sadrže ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac koji njeguju i hrane kožu. Posebna pumpica na mlijeku omogućuje jednostavniju, bržu i higijenski prihvatljivu aplikaciju na kožu što uz novu generaciju brže razmazivih emulzija čini Olivalovo SunKids mlijeko izuzetno praktičnim te ubrzava postupak zaštite, osobito važno za najmlađe koji su neprestano  u pokretu.
OlivalSun linija za sigurno uživanje u suncu!