Predivni novi mirisi N° 4711 za jesen i zimu

Predivni novi mirisi N° 4711 za jesen i zimu

 

4711 Acqua Colonia
Seasonal Edition

Čarobni trenuci ugode uz Eaux de Cologne za hladno godišnje doba

Zrak je svjež, magla je u zraku i šareni listovi padaju sa stabala. Hladno godišnje doba poziva na izlete na selo gdje možete gledati kako priroda tone u zimski san. Čak i dan kod kuće ili u kafiću te zadubljenost u knjigu ili dobar razgovor nadoknađuju kratke dane i hladne noći. Neovisno jeste li na otvorenom  s rukavicama i  šalom ili sklupčani pod dekicom u udobnom  boravku – svijet je ugodno mjesto, ako hladnoću tjera topli napitak. Vrući čaj ili kava tješe dušu i ostavljaju ugodan osjećaj. Od početka rujna 2017. ovaj osjećaj udaljen je samo za jedan dašak: Mirisi 4711 Acqua Colonia Green Tea & Bergamot i Coffee Bean & Vetyver obuhvaćaju čaroban trenutak kada misli poput pare vrućeg napitka ispare u daljinu i kada se stvori lagodan osjećaj blagostanja.

Ograničeno izdanje ujedinjuje tople i hladne nijanse

Veliki uspjeh iz prethodnih godina izdanja Seasonal Edition nastao je radi godišnjeg ponavljanja. Tako se i ove godine sezonski asortiman Acqua Colonia proširio na dvije ograničene kreacije. Hladne i svježe facete karakteristične za porodicu mirisa Eau de Cologne ujedinjene su na parfemski sofisticiran način s toplim i umirujućim tonovima. Odabrani sastojci, zahvaljujući aromaterapijskim učincima, nude svijetle točke koje podižu raspoloženje u hladnim jesenskim i zimskim trenucima.

Green Tea & Bergamot – calming

Green Tea & Bergamot osobu koja ga nosi omotava baršunasto i mekano. Miris umiruje te čistom harmonijom ispunjava tijelo i osjetila. Energija zelenog čaja podsjeća na orijentalne čajne svečanosti, a voćna svježina bergamota koji podiže raspoloženje potiče unutrašnji balans.

Zeleni čaj

Zeleni listovi čaja imaju pozitivan učinak na mentalni balans, oni nadahnjuju i vodi Eau de Cologne pridodaju mekanu i jasnu notu.

Bergamot

Bergamot je u savršenoj harmoniji s čajem – poznat kao nota Earl Grey, mirisno ulje upečatljivog citrusa u svom osnovnom obliku pravi je podizač raspoloženja.

Coffee Bean & Vetyver – stimulating

Ovaj temperamentni karakteristični miris zaista je izuzetan i koncizan. Njegov stimulirajući učinak golica vitalnu energiju i daje unutarnju snagu. Pržena zrna kava i pikantan svježi vetiver sudjeluju u snažnoj interakciji i tako daju mirisu svoju senzualnu i primamljivu složenost.

Zrna kave

Snažna i višestruka nota mirisa prženih zrna kave pruža energiju. Kava širom svijeta u svom najčišćem obliku privlači čaroliju, oštri um i okrepljuje osjetila.

Vetiver

Vetiver djeluje jačajuće i regenerirajuće u savršenom skladu sa zrnjem kave zahvaljujući svojim plemenitim, slatkasto-oporim nijansama. Osebujan miris trave vetivera uzemljit će njegovog nositelja.

Moderan dizajn ambalaže s osvrtom na prirodu

Nadahnuće za mirise bili su sirove biljke kave i čaja – a to prikazuje i dizajn ambalaže. Botanički crteži na kartonu naglašavaju visoku kvalitetu mirisa i naglašavaju potpun učinak sastojaka. Zelena, boja nade, blaga je naznaka zelenog čaja i bergamota, dok tamniji i hladniji smeđi ton ukazuje na zrna kave i vetiver. Ambalaža je prikladno za godišnje doba rafinirana hladno-srebrnim detaljima.

Pregled obaju sezonskih mirisa

Green Tea & Bergamot Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 144,00 kn*
Coffee Bean & Vetyver Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 144,00 kn*
*Preporučena maloprodajna cijena u kn s PDV-om.
U asortimanu su i dalje osnovne varijante mirisa: White Peach & Coriander, Lime & Nutmeg, Pink Pepper & Grapefruit, Lemon & Ginger, Mandarine & Cardamom, Blood Orange & Basil.

Više informacije pronaći ćete na www.4711.com te na Facebook stranici www.facebook.com/houseof4711 i Instagramu www.instagram.com/4711. #4711 "acseasonaledition #acquacolonia #inspiertvondernatur

Komentari

Odgovori

*