25. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Glamurozne u jednom potezu

Jeste li ikada pomislile kako bi bilo sjajno imati čarobni štapić kojim biste u jednom potezu postigle onaj glamurozan izgled...

Glamurozne u jednom potezu

Jeste li ikada pomislile kako bi bilo sjajno imati čarobni štapić kojim biste u jednom potezu postigle onaj glamurozan izgled? Što ako vam kažemo da postoji nešto. No, nije baš štapić već je bočica. Nedavno je Hrvatska Parfemska Kuća lansirala na tržite svoju Glossy Glam Collection by Tomislav Vrbanec. Riječ je o kako kažu jedinstvenoj kolekciji kakve još na svijetu nema. Ono što su uspjeli napraviti je pravi parfem visoke koncentracije i postojanosti sa šljokicama, a koji se nanosi pumpicom.

Upravo zato možete postići glamurozan izgled u samo par poteza, odnosno potisaka. Naizgled običnu kombinaciju uvijek će podići odličan parfem i malo sjaja, a sve to ima GG kolekcija.

Dolazi u dva mirisa i čak tri boje, zlatnoj, crvenoj i plavoj. Svojim su parfemima dali jednostavna imena, koja odlično odgovaraju luksuznom izgledu bočice kojeg vidiljvi glitter samo još dodatno pojačava.

GG No.1, njegove su glavne note svježe cvjetno, voćne. Baza su jantar, vanilija, pačuli, sandalovina, a gornje i srednje čine bijela frezija, božur, ananas, breskva, ljubičica, med. Kreiran je za žene koje vode aktivan život i uvijek su spremne na sve situacije.

GG No.2 glavne note su mu slatke puderaste, a bazu čine vetiver, opoponaks, mahovina tonke. Tu su još ruža, jasmin, mimoza, cvijet naranđe, mandarina. Taj je miris izuzetno zavodljiv i romantičan.
Biti će dovoljno nanijeti nešto sjajnog parfema iz Glossy Glam kolekcije, da se u trenu transformirate u glamuroznu divu koja plijeni pažnju.

Pravila nagradne igre:

Lajkajte i podijelite našu objavu na Facebooku. Nakon toga u komentaru ispod napišite u kojoj boji biste željeli dobiti ovaj prekrasni parfem. Sustav će nasumičnim odabirom izabrati dobitnika ili dobitnicu. Ovdje možete sudjelovati:

 

Facebook stranica COVER magazin