s.Oliver AUTHENTIC – najljepši mirisi za blagdansko raspoloženje

s.Oliver AUTHENTIC –  najljepši mirisi za blagdansko raspoloženje

Uživajte u toploti, zapalite vatru u kaminu i udobno se smjestite na kauču: udobni trenuci sigurnosti postaju posebno lijepi kad ih podijelimo s drugima.

Ako se zajedno prepustite i ostanete u trenutku. Odjednom postaje jasno: „Dom” nije nužno mjesto, već osjećaj – biti blizu našim voljenima. Jer je vrijeme koje dajemo jedni drugima nešto najdragocjenije. Novi mirisi s.Oliver AUTHENTIC za njega i nju predstavljaju čežnju za ovim trenucima, za zajedništvom, udobnošću i povjerenjem.

Ekskluzivni koncept u Mülleru

Dostupni isključivo u Mülleru od kraja listopada 2018., laskavi mirisi s.Oliver AUTHENTIC savršeni su pratitelji u svim situacijama u kojima je najvažnije zajedništvo, osjećati se udobno i gdje nema potrebe za pretvaranjem. Ti autentični trenuci daju snagu i povezuju nas s ljudima koji su bliski našim srcima.

Miris za žene s.Oliver AUTHENTIC Women

Cvjetne nijanse ispunjavaju baršunaste mirisne akorde i kombiniraju se kako bi stvorili senzualnu, cvjetnu temu mirisa. Ugodan miris za trenutke udobnosti.

Gornja nota
Bergamot,
malina,
ljubica

Srednja nota
Bijeli jorgovan,
magnolija,
sunčanica

Donja nota
Sandalovina, mošus,
vanilija

Miris za muškarce s.Oliver AUTHENTIC Men

Ovaj živahan i bezvremenski miris za muškarce kombinira osnažujuću, svježu mirisnu komponentu s drvenastim, muževnim notama. Jednostavan miris koji naglašava vlastitu autentičnost.

Gornja nota
Mandarina,
ananas,
kruška

Srednja nota
Morske note,
madagaskarski
papar,
ljubica

Donja nota
Vibrantno drvo,
ambroks,
mošus

Dizajn

Autentičan poput same marke s.Oliver, dizajn pakiranja mirisa odiše šarmantnom prizemljenošću. Bočice mirisa s.Oliver AUTHENTIC u purističkom su stilu. Topli kromatski akcenti daju dizajnu živahan izgled. Crvena i tamnoplava boja simboliziraju sigurnost, sklad i zadovoljstvo.


Komentari

Odgovori

*