19. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

On ih može imati sve. Ako želi. OTTO KERN THE MAN

OTTO KERN THE MAN

On je hrabri pustolov koji voli prirodu. U drugom trenutku kao ambiciozan sportaš on traži atletski izazov prije nego što se pretvori u poslovnog čovjeka. Ili ipak u šarmantnog zavodnika? Moderni muškarac svjesno i spretno proživljava svoju svestranost i pritom je neovisan u svakoj životnoj situaciji. Nova mirisna serija Otto Kern THE MAN daje muževnu, samosvjesnu auru i čini da on neodoljivo miriše – i to na svakom području njegovog života i za svakog tipa muškarca. Sva četiri mirisa dostupna su od sredine svibnja 2019.

Koncept

Nijedan njegov dan nije kao drugi. Kao što je on svestran, tako je i njegov život raznolik. U prirodi, u sportu, sa ženom ili na sastanku  – izmjenjuju se posao i slobodno vrijeme, sport i trenuci strasti. „You can get them all”: odabir njegovih mogućnosti uvijek je potpuno njegov jer on svakodnevno ponovno odlučuje – i o svom mirisu. On ih može imati sve. Ako želi.

Kolekcija parfema

Moderni muškarac je svestran – a miris naglašava njegovu osobnost. Zbog toga se uvijek iznova postavlja pitanje: koji sam tip muškarca – koji ću biti danas? Kao što se muškarac pokazuje svestranim u karakternim osobinama, trenucima ili prigodama, tako su dinamična i raznolika četiri nova mirisa serije Otto Kern The Man.