28. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Nebeski mirisi za ljeto

Nebeski mirisi za ljeto

Kaže se da je proljeće vrijeme ljubavi i romantike. Ali zar ima išta romantičnije od gledanja u zalazećeg sunca ljeti, dok se duboko plava boja neba spaja sa pastelnim bojama. Ili cijelog dana ležati na plaži i osjetiti miris mora. Ili promatrati svijet koji prolazi, dok se vozimo na biciklu. Bilo da je ljeto avanturističko ili mirno, za svaki trenutak imamo pravi miris.

Pretvorite noć u dan

Ostajemo budni sve dok se oblaci opet ne pojave. Uvijek s nama: neodoljiva aroma 4711 Remix Cologne. Remiksirana varijanta klasičnog Eau de Cologne dobiva novi, moderniji dodir kao prirodni sprej s nježnom mirisnom lavandom. Svježi tonovi limuna, bergamota i naranče bude životnu energiju, dok ružmarin i slatki začinski neroli pružaju dah romantike. Meki miris lavande umiruje i opušta. Za jedinstvene ljetne noći koje ćemo dugo pamtiti.

4711 Remix Cologne EdC (levandule) 100ml, 175kn

Miris kao muzika za naše uši

Naravno – ovo ljeto će biti festivalsko ljeto. Za nas to znači cvijeće u kosi, glasna musika u ušima i kretanje na nogama. A za osjećaj ljetnog raspoloženja na koži imamo s.Oliver Feels Like Summer. Toaletna voda rasipa u voćnom ritmu jabuka, dinje i limuna. U srcu mirisa je cvjetni miris ljubičica, ljiljana i božura. Miris je pojačan mošusom, amberom i sandalovinom. Tako je festivalska atmosfera zajamčena, bez obzira gdje se nalazimo.

s.Oliver Feels Like Summer EdT 30ml, 132 kn

Svijetli oblaci na horizontu

Lezite na mirisnoj livadi i promatrajte oblake na njihovom putu – nijedno godišnje doba nije bolje od ljeta. Bez obzira koju livadu izaberete, mirisna linija Betty Barclay pure pastel nud idealni mirsni accessoire. Pure Pastel Mint sadrži ylang-ylang, sandalovinu i slatki yuzu, dok Pure Pastel Rose miriše na jorgovan i ružu. Pure Pastel Lemon budi duh života sa citrusnim i svježim notama. Želite li sanjati o egzotičnim udaljenostima, uživajte u Pure Pastel Peach s mirisnim notama breskve i grejpa. Zatvorite oči i uživajte.

Betty Barclay Pure Pastel Rose, Peach, Lemon, Mint EdT 20ml, 132 kn