28. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Velikim rođendanskim partyjem u Zagrebu Syoss proslavio 10 uspješnih godina u Hrvatskoj!

Subotnjim eventom u sklopu adventskog Ledenog parka, Syoss, jedan od najznačajnijih kozmetičkih brandova za kosu, proslavio je svojih prvih i uspješnih 10 godina u Hrvatskoj...

 

Velikim rođendanskim partyjem u Zagrebu Syoss proslavio 10 uspješnih godina u Hrvatskoj!

 

Subotnjim eventom u sklopu adventskog Ledenog parka, Syoss, jedan od najznačajnijih kozmetičkih brandova za kosu, proslavio je svojih prvih i uspješnih 10 godina u Hrvatskoj!

Dinamičan i  nadasve originalan rođendanski party u nešto više od tri sata okupio je oko tri tisuće znatiželjnika koji su zajedno s hrvatskim SYOSS timom zafeštali uz raznovrsne sadržaje.

Proslava je započela laganim zagrijavanjem uz zvuk adventskih pjesama u 17,30 sati, a brojni zainteresirani građani su stali u red u Syoss beauty corner u kojem su imali priliku isprobati vrhunske SYOSS proizvode za kosu te na dar dobiti i prigodnu frizuru iz ruku SYOSS frizerskih majstora.

Središnji dio rođendanske proslave započeo je u 18 sati, uz obraćanje Anite Penić Knep, marketing direktorice pri odjelu Adria Region Henkel Beauty Care, a svečanom otvorenju  pridružili su se i Ana Cicvarić i Saša Kanazir, SYOSS brand manageri.

„Syoss, jedan od najuspješnijih kozmetičkih brendova za kosu lansiran je na hrvatsko tržište prije 10 godina, i presretni smo što prvih, uspješnih deset godina slavimo u ovom prekrasnom ambijentu zajedno s vama“ rekla je Anita Penić Knep.

Torta impresivnih dimenzija od 5 m duljine i 1,5 m širine oduševila je brojne posjetitelje SYOSS-ove fešte, a u njoj je uživalo preko 2.000 građana koji su kušali tortu i nastavili se zabavljati uz koncert vokalnog trija Gelato Sisters.

Partner rođendanske proslave, dm-Drogerie Markt Hrvatska, posjetitelje je darivao vrijednim promotivnim kuponima, uz koje do kraja ove godine, u svim trgovinama dm-a u Hrvatskoj, donositelji kupona uz tri kupljena SYOSS proizvoda, dobivaju treći proizvod na dar.

„Želite li razmaziti svoju kosu od korijena do vrhova ili izgledati kao da ste izašli iz frizerskog salona, Syoss profesionalne formule razvijene su za sve tipove kose.  Syoss nudi vrhunske proizvode za njegu, bojenje i oblikovanje kose koji su razvijeni i ispitani u suradnji s profesionalnim frizerima, stilistima i stručnjacima za boje za kosu!“ poručuju iz regionalnog SYOSS tima, a SYOSS nastavlja slaviti lijepu, njegovanu i zdravu kosu uz prigodne rođendanske eventu u regiji, te će tako već u petak, 13. prosinca organizirati rođendansko slavlje u Beogradu, a dan kasnije, 14. prosinca u Sarajevu.

Više informacija o brendu Syoss potražite na službenim stranicama i mrežama:
https://www.syoss.com.hr/hr/home.html
https://www.facebook.com/SyossHrvatska