19. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE

Samosvjesna igra suprotnostima: luksuz za svakodnevicu – s vrlo mnogo ležernosti...


s.Oliver BLACK LABEL  EAU LÉGÈRE


Samosvjesna igra suprotnostima: luksuz za svakodnevicu – s vrlo mnogo ležernosti. Bezvremenska elegancija, moderno interpretirana. Sve to utjelovljuje novi par mirisa s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE. Od sredine siječnja 2020. miris za dame i gospodu isticat će eleganciju osobe koja ih nosi uz posebno osvježavajuću hladnokrvnost – i to oslanjajući se na uspješni miris s.Oliver BLACK LABEL koji ležerno i vrlo profinjeno uvijek i posvuda ostavlja trajni dojam. Mirisi s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE tako su favoriti za dame i gospodu sa samosviješću sa stilom koji žele hladnokrvno i odlučno pokazati jasan stav a da ne djeluju nametljivo.

Svježa interpretacija originala


Ružičasto i sivo je novo crno-bijelo! Tom omiljenom i istodobno elegantnom kombinacijom boja s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE donosi novi polet u elegantni poslovni svijet. Ti svježi mirisi ističu njegovan, samosvjestan stil. Unatoč svoj energiji i snažnim akordima mirisi uspijevaju zadržati svoju modernu i jednostavnu eleganciju. Oni time predstavljaju izvrsno proširenje mirisa u segmentu s.Oliver BLACK LABEL. 

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE WOMEN

Ženstvena kompozicija pomoću nota mandarine i rabarbare raspršuje ljupkost i živahnost prije nego što uroni u cvjetnu srednju notu od očaravajućih đurđica, jasmina, ljubica i sočnih breskvi. Senzualne donje note zaokružuju miris intenzivnim mošusom i sandalovinom te orijentalnom ambrom.

Gornja nota
mandarina, rababar
Srednja nota
jasmin, đurđica, ljubica, breskva
Donja nota
sandalovina, ambra, mošus

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE WOMEN
Eau de Toilette, 30 ml, 149 kn
Eau de Parfum, 30 ml, 185 kn 

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE MEN

Gornja nota muževne kompozicije je pikantno-svježa: u uzmahu mirisa intenzivne note zvjezdastog anisa i kardamovca nadopunjuju osvježavajući miris limete. Muževna srednja nota od voćnog lista cedra, egzotičnog morskog akorda i lavande omogućuje aromatičnu svježinu. U donjoj noti istaknute, drvene note, pačuli, ambra i vetiver upotpunjuju uzbudljivu kompoziciju.

Gornja nota
zvjezdasti anis, kardamovac, limeta
Srednja nota
list cedra, morski akord, lavanda
Donja nota
Pačuli, ambra, vetiver

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE MEN
Eau de Toilette, 30 ml, 149 kn

Mirisi s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE su dostupni u drogerijama dm i Müller
od sredine siječnja 2020. godine.