24. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

4711 Originalna Kolonjska Voda Floral Collection Magnolija

Cvijeće govori više od tisuću riječi i neodoljiv su veleposlanik emocionalnih simbola. Marka 4711...

4711 Originalna Kolonjska Voda Floral Collection Magnolija

Cvijeće govori više od tisuću riječi i neodoljiv su veleposlanik emocionalnih simbola. Marka 4711, poznata za svoje citrično-svježe kolonijske vode, svojom novom cvijetom kreacijom želi poručiti nešto posebno lijepo. 4711 Floral Collection postojeći asortiman proizvoda sastavljen od ruža, jasmina i jorgovana dopunjuje još jednim mirisom. Cvjetna raznolikost Floral Collection od sada je obogaćena fascinantnim, kremastim mirisom magnolije spojen s nježnim sviježim nijansama citrusa.

Aura elegancije

Magnolija je cvijet dražesnosti sa stilom, cvijet ženstvene elegancije, zavodljive ljepote ali i simbol prave ljubavi, ljupokosti i čistoće. Svake godine u proljeće savršeni oblik njezinih cvjetova daruje nam more nježnih boja, dok je osjetan-mekani miris magnolije zaslužan za auru zaluđujuće elegancije. Svježi uzmah nijansi mandarina, naranča i aromatičnog ružičastog papra nadopunjuju ih za 4711 Floral Collection. Oko srednje note magnolije elegantno su se zaigrali bijeli cvjetovi frezije, jasmina, dok je donja nota sastavljena od nježnog kašmerana i tople sandalovine zaslužan za dugotrajni mirisni doživljaj.

4711 Floral Collection

Svaki miris kolekcije 4711 Floral Collection posvećen je jednom sasvim posebnom cvijetu i njegovim jedinstvenim notama. U cvjetnoj svježini tih varijanti pokazuje se raznolikost kuće mirisa 4711 koja nudi dobrodošlu promjenu u odnosu na omiljeni klasik mirisa. Lijep poklon za sve koji cijene kultni karakter 4711 Echt Kölnisch Wasser ili koji jednostavno žele izrazit svoju naklonost „kroz cvijet”. Sve četiri varijane oslanjaju se na svježinu Cologne 4711 Echt Kölnisch Wasser, a istodobno su ženstvene i nježne – jednostavno: cvjetno-svježe.

4 7 1 1 F L O R A L C O L L E C T I O N
L I L A C

Jorgovan očarava kao vjesnik proljeća i izaziva pozitivna sjećanja na vrt u cvatu. Ovaj cvjetni ekstrakt baršunasto i meko isijava posebnu čaroliju.Prepoznatljivi, slatkasti miris jorgovana u svim njegovim bogatim nijansama prate svježi, lagani tonovi mirisa kao što je bergamot, frezija i breskva. U donjoj noti kompozicija kulminira u oblaku od mošusa i sandalovine.

4 7 1 1 F L O R A L C O L L E C T I O N
R O S E

Ona je sinonim za ženstvenost i ljubav: ruža Ona se na nježno-voćni način predstavlja u srednjoj noti mirisa, okružena frezijom i ciklamom. Živahan, svjež početak od mandarine, zelenog čaja i bergamota otvara ovu laganu, cvjetnu kompoziciju. U sredini buketa nježna, voćna aroma ruže prozirno je umotana u dašak frezije i ciklame. Uklopljen u meki mošus i sandalovinu, oavj miris ostavlja nježnu, blagu auru.

4 7 1 1 F L O R A L C O L L E C T I O N
J A S M I N E

Puni, cvjetni miris bijelog jasmina predstavlja vrlo senzualnu ženstvenost. Slatko-intenzivnoj aromi tog cvjetnog ekstrakta pripisuje se zavodnički učinak. Lagani i citrično-svježi uzmah trija od nerolija, čaja i bergamota nježno uklapa obilne cvjetove jasmina koji u sredini elegantno šire svoj nektar i isijavaju cvjetnu senzualnost. U donjoj noti drvene nijanse i baršunasta aroma tonka-graha s daškom mošusa omogućuju trajnu mirisnu radost.