29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Trendovi u svijetu mirisa

Trendovi u svijetu mirisa

 

Svaka godina donosi dašak svježeg zraka i novo životno zadovoljstvo. Parfumeri i mirisne kuće također su nadahnuti novim trendovima u potrazi za svježim idejama i nepresušnom inspiracijom, stvaraju dosad neočekivan i neobičan kompozicije iz širokog spektra aroma. To stvara veliku, interesantnu raznolikost novih mirisa, kako za žene tako i za muškarce.

Mirisi slobode

„Genderless Fragrances“ otvaraju novi put, izvan uobičajenih kategorija spolova i prema neutralnim mirisima, za njega i nju.

Parfemeri brenda i kuće mirisa 4711 izvode ples raznim aromama i postavljaju nove standarde s osnovnom linijom 4711 Acqua Colonia, koja nudi veliki potencijal za slobodu u odabiru mirisa.

4711 Acqua Colonia Basis Range
Pink Pepper & Grapefruit
White Peach & Coriander
Lime & Nutmeg
Lemon & Ginger
Blood Orange & Basil
Lychee & White Mint

Inovativne tehnologije za mirise inspiracije

Uz čaroliju mirisa, novi događaji i svježe ideje ponovno zbližavaju ljude i prirodu. Senzacionalna Living-Technology omogućuje savršenu inscenaciju i kemijsku reprodukciju profila pojedinih krajolika. To stvara potpuno nove i ograničene mirise, koji se kreću od prostranih oceana i dubokih šuma do snijegom prekrivenih planina.

4711 Acqua Colonia Intense Pure Breeze of Himalaya koncipiran je pomoću ove tehnologije. Miris je putovanje do vrhova jedne od najspektakularnijih visokih planina na svijetu. Čarobni zvuk vjetra i kristalno čist planinski zrak daju osjećaj neograničene slobode.

Beauty Food u bočici

Zdrava prehrana ne samo da vas čini lijepim, već i okrepljuje vaše tijelo i um. No, Beauty Food se također pronašao u svijetu parfimera i nadahnjuje nove zanimljive kreacije.

Dvije od njih su one iz ogranićenog izdanja 4711 Acqua Colonia Tea Edition. Kompozicija Green Tea & Bergamot oživljava energiju zelenog čaja. Miris djeluje okrepljujuće, osvježavajuće i daje novu snagu za pouzdano suočavanje sa svakodnevnim zadacima. Za Matcha, popularno piće od mljevenih listova zelenog čaja, kaže se da promiče zdravlje i vitalizira. Zemlja izlazećeg sunca nadahnjuje gorkim i istodobno kremastim, voćnim okusima. Izdanje Matcha kombinira solarni aspekt s vašom vlastitom energijom koja je u svakom tijelu.