4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers – It’s all about the glow!

4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers – It’s all about the glow!

Kompliment „Sjajiš!” je jedan od najljepših kojih možeš dobiti. Postoji razlog zašto stručnjaci za ljepotu posebno žele naglasiti upravo „Glow”. Tako postoje brojni savjeti na koji način možete naglasiti vlastiti sjaj – i učiniti nešto dobro za sebe, ne samo izvana nego i iznutra! Naime, samoljublje je jedan od najvažnijih preduvjeta za zadovoljan život. Tko voli sebe, osjeća mentalnu slobodu i više sjaji. Sitne geste koje radite kako biste se dobro osjećali, poput nanošenja omiljenog mirisa, blagodat su za dušu i tijelo. Budući da mirisi imaju jedinstvenu sposobnost jačanja našeg osobnog sjaja iznutra zahvaljujući svojim izravnim utjecaju na tijelo, miris 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers pružit će svojim efektom cvjetne svježine pozitivnu energiju osobama koje ga nose, i to od kraja ožujka 2022. godine. Prirodna ljepota zahvaljujući snazi prirode, za natjecanje sa suncem iznutra i izvana!

Eaux de Cologne za buđenje osjetila

Izvanredan Eaux de Cologne koji osnažuje, jača, stimulira i umiruje – to je ono što obećava portfelj 4711 Acqua Colonia! Posebnost: nova varijanta kolekcije 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers razlikuje se od prethodnog portfelja mirisa svojom voćno-cvjetnom mirisnom notom i tako osigurava cvjetnu promjenu u portfelju 4711 Acqua Colonia. Kao i u prethodnim mirisima, i sada se ponovno spajaju dva posebna, kontrastna glavna sastojka: poznate nijanse iz svijeta bijelog cvijeća povezuju se s iznimno svježim voćnim notama zvjezdastog voća te se stapaju u kolonjskoj vodi Eau de Cologne kako bi stvorili izvanrednu harmoniju i dobar osjećaj. S 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers, parfemska stručnjakinja Dora Baghriche stvorila je miris koji naglašava prirodni sjaj žena tijekom cijele godine.

Potpuno prirodno – i održivo

Potpuno inspiriran prirodom, miris 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers – poput svih mirisa linije 4711 Acqua Colonia – ističe se ciljanom primjenom prirodnih sirovina. Mirisi linije 4711 Acqua Colonia su veganski*, bez parabena, silikona, aluminija, boja, mineralnih ulja, plastike i nisu testirani na životinjama. Nisu održivi samo iznutra, nego i izvana: sklopive kutije uglavnom se isporučuju iz Njemačke kratkim rutama isporuke, a isporučuju ih tvrtke koje imaju FSC certifikat i koje proizvode svoje kartonske kutije od šuma kojima se održivo upravlja.

Miris i njegov efekt cvjetne svježine

Nova kreacija 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers povisuje hormone sreće: jasni i okrepljujući, citrusni akordi zvjezdastog voća usklađuju se s intenzivnim nijansama bijelog cvijeća. Kada je riječ o mirisu, profil mirisa u Eau de Cologne pruža neočekivani obrat! Kontrastna kreacija okrepljujuće svježine i blagih cvjetnih nota širi ugodnu toplinu te osobi koja ga nosi pruža dugotrajnu, pozitivnu energiju. Ako to nije razlog za sjaj!

„Ovaj izvanredni miris okrepljuje voćnom svježinom i budi osjećaje sreće! Jasne, citrusne arome egzotičnog zvjezdastog voća, u kombinaciji s prozračnim notama frezije i voćnim naznakama osmantusa otkrivaju bijelo cvjetno srce.
Dinamična kreacija koja će sigurno izmamiti osmijeh na lice osobe koja je nosi.”

Dora Baghriche, parfumerka

*Svi mirisi iz ponude 4711 Acqua Colonia Cologne su veganski, osim mirisa Lime & Nutmeg

Stilvolles Design

4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers sjaji i vizualno te podsjeća na toplu sunčevu svjetlost! Slavna Molanus-boca s reljefnom završnom obradom oplemenjuje svaku kupaonicu. Svjetleće ilustracije sastojaka posebno su raskošne na sklopivoj kutiji prirodnog izgleda. Tako i dizajn postaje stimulans!

4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers
Eau de Cologne Natural Spray, 170 ml, 332 kn
Eau de Cologne Natural Spray, 50 ml, 198 kn
Aroma Shower Gel, 200 ml, 93 kn

Zvjezdano voće – voćno
Malo tropsko voće s velikom ponudom: kao izvrstan izvor vitamina C, raznih vitamina B i znatne količine željeza i kalcija zvjezdasto je voće pravi dodatak vitamina i minerala. U kineskoj medicini njegov se sok također rabi kao prirodni lijek, a listovima se pripisuje snažan učinak protiv starenja. Za ovu kreaciju mirisa razvijen je osobito svjež, okrepljujući akord zvjezdastog voća.

Bijeli cvjetovi – cvjetno
Bijeli cvjetovi sa svojim intenzivnim mirisom imaju mnogo značajki. No jedan cvijet ima posebno značenje u novoj kompoziciji mirisa: prekrasan miris cvjetova osmantusa već se dugo rabi za kreiranje raznih parfema. Miris donosi dašak egzotike, cvjetno-slatku notu, a istodobno je jako osvježavajući. Prirodni intenzitet cvjetova daje mirisu izvanrednu i dugotrajnu voćnost.

4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers dostupan je od kraja ožujka 2022 u drogeriji Müller.


Komentari

Odgovori

*