Egzotični ljetni mirisni kokteli – 4711 Acqua Colonia Limited Edition 2022

Egzotični ljetni mirisni kokteli – 4711 Acqua Colonia Limited Edition 2022

Morska sol za dugačkih dana provedenih na plaži pod svjetlucavim suncem djeluje osvježavajuće šireći se morskim zrakom, dok vitalizirajući učinak svježe otvorenog kokosa iznutra pozitivno djeluje na raspoloženje. U ayurvedskoj medicini blagotvorno djelovanje i ljekovita moć superhrane poznata je tisućama godina. „Prirodno zlato“ može poboljšati naše mentalno i tjelesno zdravlje, i to ne samo kada je dio prehrane, već pozitivno djeluje i kroz kozmetiku i mirise. Zahvaljujući jedinstvenoj sposobnosti da nas podsjete na nezaboravne trenutke, blagotvorni mirisi daruju odmor tijelu i duši! Ove je godine za istinsku snagu i posebne trenutke blagostanja s osobito velikom dozom ljeta zaslužno 4711 Acqua Colonia Limited Edition 2022.: Pomelo & Sea Salt i Coconut Water & Yuzu iznenađuju aktivirajućom kombinacijom snažnih superhrana i blagotvornih sastojaka, nadahnutim prirodom s novom vrstom svježine!

Ekskluzivno limitirano izdanje

Osnažuje, jača, stimulira i umiruje osjetila – to je ono što obećava portfelj 4711 Acqua Colonia! Za Acqua Colonia Limited Edition svake se godine pozabavimo aktualnim ljetnim trendovima te ih pretočimo u dvije eksperimentalne blagotvorne mirisne kreacije. Oba nova mirisa iz Limited Edition također su profinjene kreacije kolonjskih voda, koje pozitivno djeluju na naše raspoloženje i ove godine bude osjetila i naša sjećanja kroz egzotične nijanse mirisa! Odjednom se ponovno možemo vratiti na najljepša mjesta na kojima smo ljetovali, kada slike prošlih ljetnih dana i nezaboravnih trenutaka s ljetovanja pri svakom prskanju mirisa iznova ožive pred našim unutarnjim okom. Dva posebna, kontrastna i iznenađujuća glavna sastojka, čiju kombinaciju možemo vidjeti i u Limited Edition, djeluju na tijelo i na dušu: Pomelo & Sea osvježava iznutra prirodnim i blagotvornim elementima morske soli, dok pomelo trenutačno aktivira dobro raspoloženje i daje citrusnu svježinu. Coconut Water & Yuzu u početku podsjeća na osvježavajući okus svježe otvorenog kokosa, a zahvaljujući notama Yuza daje blagotvoran osjećaj ljetovanja. Dvije jedinstvene kolonske vode koje kroz inovativnu eksperimentalnu svježinu djeluju na osjetila i pozivaju na ugodan ljetni osjećaj!

Pomelo & Sea Salt – aktivirajuće

4711 Acqua Colonia Kreation Pomelo & Sea Salt iznenađuje svojim kontrastnim nastupom: snažna, aromatična svježina pomela popraćena je notama morske soli, koje donose umirujuće djelovanje blagoga oceanskog povjetarca. Ova pjenušava, raznolika kombinacija ima okrepljujući učinak na svojeg nositelja i odmah daje istinsku dozu energije. Miris aktivira i ispunjava poput dugačkoga ljetnog dana provedenoga na plaži uz osvježavajući morski povjetarac i voćni koktel s vitaminom C.

„Na samom početku u ovom se mirisu osjeća velika doza optimizma koja potječe iz mirisnih nota suncem okupanog pomela, čime ovaj miris dobiva svoju ljetnu prpošnost. Minerali morske soli djeluju uravnotežujuće i zaslužni su za intenzivno djelovanje i iznenađujuću raznolikost mirisa.“ Soiciz Beaucourt, parfumerka

Coconut Water & Yuzu – blagotvorno

Voćno, egzotično, gotovo s mliječnom slatkoćom – 4711 Acqua Colonia kreacija Coconut Water & Yuzu obavija svoje nositelje oblakom sočnih i svježih aroma kokosa. U kombinaciji s jednom kapi energičnijih Yuzu nota ova kreacija uspijeva odmah dočarati blagotvoran i senzualan osjećaj te se brine za dobar osjećaj tijekom cijelog dana. Miris uzbudljiv poput užitka u kremastom kokosu s dodatnom svježinom tijekom nezaboravnog zalaska sunca u visećoj mreži pričvršćenoj za dvije palme na plaži.

Morska sol za dugačkih dana provedenih na plaži pod svjetlucavim suncem djeluje osvježavajuće šireći se morskim zrakom, dok vitalizirajući učinak svježe otvorenog kokosa iznutra pozitivno djeluje na raspoloženje. U ayurvedskoj medicini blagotvorno djelovanje i ljekovita moć superhrane poznata je tisućama godina. „Prirodno zlato“ može poboljšati naše mentalno i tjelesno zdravlje, i to ne samo kada je dio prehrane, već pozitivno djeluje i kroz kozmetiku i mirise.

„Voćno-svježe note kokosa kod ovog mirisa podsjećaju nositelja na samom početku na okus svježe otvorenog kokosa i dobrodošlo osvježenje kokosove vode. Ovaj ljetni osjećaj godišnjeg odmora kombinira se s vibrantnim notama yuza, čime se naglašava blagotvorni karakter ove kombinacije.“ Philippine Courtière, parfumerka


Komentari

Odgovori

*