26. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Kako POZNATE OSOBE mogu izgledati toliko mlado

Vidite ih svuda oko sebe. Na putu do posla uočite nebrojene mnogo plakata s njima...

Kako poznate osobe mogu izgledati toliko mlado

Vidite ih svuda oko sebe. Na putu do posla uočite nebrojeno mnogo plakata s njima, na pauzi za ručak, kada otvorite časopise tu su reklame s njima, članci ili intervjui, navečer ih gledate na tv-u. Poznate osobe su svuda oko nas.

Sigurno ste se zapitali što oni rade/jedu/piju da mogu uvijek izgledati tako svježe.

Ovo su neke od njihovih tajni:

ljepota - izgled poznatih osobaOni troše mnogo novaca na stiliste, šminkere, frizere, te se u javnosti ne pojavljuju bez korištenja njihovih usluga.

Ovo je najočitiji i najvažniji razlog zbog čega poznate osobe izgledaju tako mladoliko. O poznatim osobama se brine cijeli tim stručnjaka koji svakoj poznatoj osobi radi prilagođeni program kako bi u svakoj prilici izgledala što bolje. Budući da im je izgledati atraktivno i mladoliko glavni dio posla, pravo je čudo da poneki izgledaju tako loše.

ljepota - izgled poznatih osobaŠto su poznatiji to više dobivaju na korištenje  odjeću, cipele i accessories koji su dizajnirali najpoznatiji kreatori.

Svi ćemo se složiti da proizvodi za mladolik izgled koštaju. Kvaliteta oduvijek košta, ali zanimljivo je da bez obzira i što sebi mogu priuštiti skupe proizvode većina poznatih osoba te proizvode ne kupuje nego ih dobiva besplatno. Zbog toga im nije problem stalno tražiti sve bolje proizvode kako bi pronašli ono što im najbolje odgovara.

ljepota - izgled poznatih osobaSvi imaju osobne trenere koji im pomažu održati fit tijelo.

Za mladolik izgled baš kao i stanje kože bitno je i tijelo, a poznate osobe imaju trenere koji će za njih osmisliti ciljani program vježbanja, te pronaći načina da ih motiviraju za njegovo provođenje.

ljepota - izgled poznatih osobaImaju financijske mogućnosti za korištenje najskupljih kozmetičkih proizvoda. Koriste vrhunsku kozmetiku i šminku.

Većina normalnih i prosječnih osoba može se nekad počastiti preskupim kozmetičkim proizvodom, ali poznate osobe za sebe uvijek biraju samo najbolje i najskuplje.

ljepota - izgled poznatih osobaNjihove dijete su pod strogim nadzorom profesionalnih nutricionista.

Također, oni si mogu priuštiti kuhare koji će im svakodnevno pripremati uravnoteženu prehranu posebno namijenjenu njima. Ponekad se čini da bi se svi mogli i rado bi se hranili zdravo kada zdravo kuhanje ne bi bilo toliko zahtjevno, a često i skupo. poznate osobe se ne zamaraju kuhanjem, nego na stol uvijek dobivaju pomno složene zdrave dijete.

ljepota - izgled poznatih osobaRedovito idu na SPA tretmane gdje se njihova koža obnavlja, masira, odstranjuju mrtve stanice

Ono što prosječna osoba sebi priušti vrlo rijetko poznatim osobama je rutina.

ljepota - izgled poznatih osobaDosta su pažljivi kada je ultraljubičasto zračenje u pitanju.

Poznate osobe nose šešire, velike sunčane naočale i sredstva s visokim zaštitnim faktorom. Svi znamo da su ultraljubičaste zrake glavni uzrok starenja kože, a poznate osobe mnogo pažljivije nego prosječni ljudi štite svjeu kožu.

ljepota - izgled poznatih osobaOči su vrlo važne kada je u pitanju procjena dobi.

Mnoge  zvijezde estetskim operacijama se rješavaju podočnjaka i bora.

Botoks i injekcije kolagena dosta su učestale kod poznatih osoba.

ljepota - izgled poznatih osoba– Na foto-seansama njihovo lice je uvijek vrhunski našminkano, a nakon toga slike se dodatno retuširaju kako na njima ne bi bilo ništa što ne izgleda savršeno.

Kada sve nabrojeno iznad izuzmemo ovo zadnje je najvažniji faktor zbog čega poznate osobe izgledaju tako mlado na fotografijama. Njihove poze se jako pažljivo namještaju, našminkani su na najbolji mogući način, a ipak se njihove fotografije dodatno retuširaju.

–Poznate osobe su pune samopouzdanja i razmišljaju pozitivno.

Svi znamo da kada smo tužni ili u depresiji da izgledamo puno lošije nego kada smo nasmijani. Pozitivno razmišljanje jako je važno za mentalno zdravlje, ali i za izgled. Znanstveno je dokazano da već pravilno disanje i mindfulness mogu kreirati nevjerojatnu promjenu, a zamislite koju čaroliju može učiniti cijeli tim stručnjaka i psihologa koji pomažu nekoj osobi da ostane u ravnoteži i pozitivnog duha.

Ne kaže se bezveze da prava ljepota dolazi iznutra. Ako pozitivan stav i pozitivne mantre budi dio vašeg svakodnevnog života, primijetit ćete koliko se to odražava i na vašem izgledu.